Αρχική » Περιεχόμενα » Ειδήσεις » Υποψήφιοι συνάδελφοι στις εκλογές των Επιμελητηρίων όλης της χώρας

Υποψήφιοι συνάδελφοι στις εκλογές των Επιμελητηρίων όλης της χώρας

Στις πρόσφατες εκλογές που έγιναν στα Επιμελητήρια όλης της χώρας για την ανάδειξη νέων διοικήσεων, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, εκλέχθηκαν 4 συνάδελφοι. Οι τρεις Δημήτρης Βαργιάμης, Γιάννης Καραπινίδης και Φώτης Τσαπαδάς είναι μέλη του Συνδέσμου Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, ενώ ο τέταρτος, Παναγιώτης Τσιτσές υπήρξε παλαιότερα πρόεδρος του Συνδέσμου Κέρκυρας και σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού. Άλλοι συνάδελφοι που έβαλαν υποψηφιότητα αλλά δεν εκλέχθηκαν είναι ο Κ. Φυσαράκης από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου και του Συνεταιρισμού Κορινθίας Μ. Γαϊτάνος και ο Κ. Σαγώνας, πρόεδρος του Συνδέσμου Λάρισας. Στη συνέχεια δημοσιεύουμε δελτίο τύπου του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης σχετικό με τις εκλογές και τις απόψεις του Π. Τσιτσέ για τα επιμελητήρια.

Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης

Στις 2-3-4 Δεκεμβρίου 2017, στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από 41 μέλη.
Στις εκλογές ήταν υποψήφιοι και τέσσερις συνάδελφοι – μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών νομού Θεσσαλονίκης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά τη συγκρότηση τους σε σώμα αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Παναγιώτης Παπαδόπουλος του Σάββα
Α’ Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Βαργιάμης του Χριστοφόρου
Β’ Αντιπρόεδρος: Μακάριος Παπαδόπουλος του Αβραάμ
Γενικός Γραμματέας: Αναστάσιος Καπνοπώλης του Αναστασίου
Οικονομικός Επόπτης: Αναστάσιος Λυκάρτσης του Γεωργίου
Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων: Πέτρος Καλπακίδης του Δημητρίου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων: Πολύμνεια Αλεξιάδου του Αναστάσιου.
Στην παραπάνω διοίκηση συμμετέχουν τρία μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών νομού Θεσσαλονίκης (Δημήτρης Βαργιάμης, Ιωάννης Καραπινίδης και Φώτης Τσαπαδάς), οι οποίοι θα επιδιώξουν, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, να ανταπεξέλθουν στο ρόλο τους και να βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να σταθούν όρθιες και να δώσουν αναπτυξιακή προοπτική στη χώρα.

Παναγιώτης Τσιτσές

«Σχετικά με την εκλογή μου στο Επιμελητήριο Κέρκυρας και το αφιέρωμα του περιοδικού σας στους συναδέλφους που εκλεχτήκαμε, θα ήθελα να σας αναφέρω τα παρακάτω :
Το επιμελητήριο είναι θεσμός. H εγγραφή στα κατά τόπους επιμελητήρια, όλων των επαγγελματιών, είναι υποχρεωτική.
Το επιμελητήριο δεν είναι συνδικαλιστικό όργανο, είναι σύμβουλος της πολιτείας και μπορεί και πρέπει, να διεκδικεί λύσεις για τα προβλήματα των επαγγελματιών.
Το επιμελητήριο με τους εκλεγμένους συμβούλους του, μπορούν να ωφελήσουν τους επαγγελματίες με συνεχείς επιμορφώσεις και ενημερώσεις πάνω στα ευρωπαϊκά προγράμματα, π.χ όπως το ΕΣΠΑ κ.α.
Επίσης θα πρότεινα να γίνονται από τα επιμελητήρια τακτικές ενημερώσεις στους επαγγελματίες για τις τυχόν αλλαγές στη νομοθεσία και στη φορολογία.
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία».
Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκε στις 29/11/1958 στο Ασβεστοχώρι Ιωαννίνων. Ξεκίνησε το επάγγελμα του υδραυλικού το 1970. Στην πορεία απέκτησε, εκτός από την Άδεια του υδραυλικού και τις Άδειες του ηλεκτρολόγου και του εγκαταστάτη καυστήρων. Στην Κέρκυρα μετακόμισε το 1976 όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα. Διατέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών Κέρκυρας από το 2002 έως το 2010 και πρόεδρος του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Κέρκυρας από το 2010 έως και το 2016 καταφέρνοντας την δύσκολη αυτή περίοδο, να διατηρηθεί ο Συνεταιρισμός όχι απλώς σε σταθερή αλλά και ανοδική πορεία. Διατέλεσε επίσης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων από το 2004 έως το 2008. Σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Κέρκυρας καθώς και εκλεγμένο μέλος στη Διοίκηση του Επιμελητήριο Κέρκυρας.

 

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις