Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ ΑΕ: Διευρυμένες επιλογές σε είδη και υπηρεσίες

ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ ΑΕ: Διευρυμένες επιλογές σε είδη και υπηρεσίες

Η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. συμμετείχε στην Climatherm 2022 ως εταιρεία του ομίλου SCER. Φέτος, κλείνει 30 χρόνια έντονης δραστηριότητας στην ελληνική αγορά, στην οποία, από το 1992 μέχρι το 2022 έχει αποκτήσει ηγετική θέση. Νέες αντιπροσωπείες και ισχυρές συνεργασίες με ευρωπαϊκά, κυρίως, εργοστάσια, στηρίζουν τον σκοπό της που είναι η διάθεση διευρυμένων επιλογών σε είδη και υπηρεσίες για τον επαγγελματία με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.
Μετά από μια περίοδο αρκετών περιορισμών λόγω της πανδημίας, η Climatherm 2022 κατάφερε να συγκεντρώσει τον κόσμο της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ ως εκθέτης παρουσίασε νέα και γνωστά της προϊόντα στους επισκέπτες της. Συγκεκριμένα, παρουσίασε τη σειρά λεβήτων αερίου ΒΑΧΙ τόσο μοντέλα επίτοιχης τοποθέτησης όσο και μοντέλα δαπέδου. Δύο νέα μοντέλα, το Luna Classic που ξεκινά να κυκλοφορεί και το νέο μοντέλο Luna Platinum που πρόκειται να κυκλοφορήσει, έκαναν την εμφάνισή τους.
Επίσης παρουσίασε και τη σειρά των κλιματιστικών ΒΑΧΙ Astra καθώς και τη νέα σειρά fan-coils που προμηθεύει το εν λόγω εργοστάσιο. Πρόκειται για fan-coils τόσο τοίχου όσο και δαπέδου υψηλής αισθητικής, λεπτού design και υψηλής ποιότητας κατασκευής που ενσωματώνουν όλες τις νέες τεχνολογίες. Μεγάλο ενδιαφέρον αποκόμισε και η αντλία θερμότητας ΒΑΧΙ Auriga η οποία και ολοκληρώνει την πρόταση του εργοστασίου στο κομμάτι της θέρμανσης – ψύξης.
Παρουσιάστηκαν επίσης και προϊόντα του γερμανικού εργοστασίου KERMI. Θερμαντικά σώματα και πετσετοκρεμάστρες υψηλής αισθητικής (Leveo, Casteo, Ideos) αλλά και κοινά θερμαντικά σώματα υψηλής ποιότητας κατασκευής.
Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του νέου σώματος x-flair που συνδυάζει τη λειτουργία ενός θερμαντικού σώματος με τη χρήση αθόρυβων ανεμιστήρων επιτυγχάνοντας υψηλές αποδόσεις.
Η ενδοδαπέδια KERMI, αναγνωρίσιμη πλέον από το ευρύ επαγγελματικό κοινό, παρουσιάστηκε επίσης στην έκθεση, αποδεικνύοντας πως αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση σε κάθε εφαρμογή.