Αρχική » Αφιερώματα » Λουτρό: Νέες τεχνολογίες - Ανακαίνιση » Υδρώ – Συνεταιρισμός Υδραυλικών Κέρκυρας: Μπάνιο – Νέες τάσεις

Υδρώ – Συνεταιρισμός Υδραυλικών Κέρκυρας: Μπάνιο – Νέες τάσεις

Τα τελευταία χρόνια ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει μετατρέψει το μπάνιο από «χρηστικό» χώρο σε ένα χώρο χαλάρωσης όπου περνάμε πολύ χρόνο, και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Πολλά τετραγωνικά χώρου, όμορφα διακοσμημένο ακόμη και με έργα τέχνης, σύμφωνα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη αλλά και με τις τάσεις της διακόσμησης.
Λειτουργικό, με την τοποθέτηση των ειδών υγιεινής ανάλογα με το χώρο έτσι ώστε να είναι άνετη η μετακίνηση στο μπάνιο. Ιδανικός συνδυασμός: η λειτουργικότητα με την αισθητική του χώρου!
Αν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση στο μπάνιο σας ή την κατασκευή ενός νέου μπάνιου, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς:
• Πλακάκια τύπου μάρμαρο. Ίσως η μεγαλύτερη τάση. Τα πλακάκια έχουν συνήθως γκρι (ή άλλο χρώμα) γραμμές, μπαίνουν στους τοίχους και στο δάπεδο και κάνουν το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.
• Έντονα χρώματα. Σε ένα σημείο του μπάνιου τοποθετείται πλακάκι σε έντονο χρώμα και κάνει αντίθεση με τα υπόλοιπα πλακάκια του χώρου.
• Διάφορες αποχρώσεις ξύλου. Διαχρονικό στυλ. Ζεσταίνουν το χώρο.
• Διάφορα πλακάκια γεωμετρικά, ρουστίκ, ρετρό, vintage, δίνουν στο μπάνιο χαρακτήρα και στυλ.
• Κρεμαστά έπιπλα μπάνιου. Τα κρεμαστά έπιπλα αφήνουν ελεύθερο το πάτωμα. Κάνουν το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και διευκολύνουν το καθάρισμα.
• Κρεμαστή λεκάνη. Η Κρεμαστή λεκάνη συνοδεύεται πάντα με εντοιχιζόμενο καζανάκι στο οποίο ο μηχανισμός τοποθετείτε μέσα στο τοίχο. Επίσης είναι μικρότερη από τις λεκάνες με ενσωματωμένο καζανάκι. Έχουμε εξοικονόμηση χώρου και εύκολο καθάρισμα.
• Αξεσουάρ στο χρώμα του χρυσού ή ορείχαλκου. Το χρυσό επέστρεψε και δίνει πολυτέλεια στο χώρο.
• Μπαταρίες εντοιχιζόμενες. Η νέα τάση θέλει τις μπαταρίες να βρίσκονται στο τοίχο και όχι πάνω στο νιπτήρα.
• Ανοιχτές ντουζιέρες. Οι ανοιχτές ντουζιέρες με ένα σταθερό τζάμι στη μια πλευρά για να την διαχωρίζουν από το υπόλοιπο μπάνιο. Μεγαλώνουν οπτικά το χώρο και δίνουν μία αίσθηση ελευθερίας.
• Συνδυασμός άσπρου-μαύρου. Το μαυρόασπρο είναι η μοντέρνα λύση με το μαύρο να κυριαρχεί σε έπιπλα ακόμη και σε μπανιέρες.


Το κατάστημα Υδρώ – Συνεταιρισμός Υδραυλικών Κερκύρας, δραστηριοποιείται στη Κέρκυρα από το 1985. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κερκυραίου καταναλωτή και συνεχίζει τη πορεία του με συνεχή ενημέρωση των εξελίξεων στο χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις οικονομικά συμφέρουσες με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Το έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση του πελάτη για να παρέχει σχεδιασμό, συμβουλές και λύσεις σε κάθε ανάγκη του.
Θα μας βρείτε στο κατάστημα μας στην Εθνική Λευκίμμης Κανάλια, ή στο e-shop μας: www.ydrocorfu.gr
Γεώργιος Σαλαμπάσης, Διευθυντής