Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την Climatherm 2008

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την Climatherm 2008


Θα πραγματοποιηθεί από 13-17/2/2008

στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Oι προετοιμασίες για την προσεχή Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM 2008 έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι εγγραφές των συμμετεχόντων συνεχίζονται και η διαμόρφωση του εκθεσιακού χώρου που θα φιλοξενήσει τα νέα περίπτερα προχωρά με αμείωτους ρυθμούς. Η νέα Διεθνής Έκθεση CLIMATHERM 2008 με κεντρικό μήνυμα «Απελευθερώστε την ενέργειά σας» θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πρώην Ανατολικού Αερολιμένα στο Ελληνικό από 13 έως 17 Φεβρουαρίου 2008.
Η προσεχής διοργάνωση είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τη Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM. Η εταιρία PROJECT, διοργανώτρια της CLIMATHERM, εγκαινιάζει το νέο κλάδο της Ενέργειας και φιλοξενεί για πρώτη φορά στο χώρο της Έκθεσης εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον πρωτοποριακό, για τη χώρα μας, τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.). Με τη νέα αυτή εξέλιξη, οι κλάδοι της Ενέργειας και των Α.Π.Ε. τοποθετούνται πλέον στο φυσικό τους χώρο, στον ίδιο χώρο προβολής με αυτούς που πέτυχαν τις μεγαλύτερες εμπορικές συναλλαγές των τελευταίων ετών και δίπλα σε όσους τώρα μελετούν, σχεδιάζουν, εμπορεύονται και κατασκευάζουν ενεργειακά έργα και υπηρεσίες.
Όπως σε κάθε διοργάνωση, η Διεθνής Έκθεση CLIMATHERM 2008 θα φιλοξενήσει περισσότερες από 300 εταιρίες εγχώριες και ξένες του κλάδου των Θερμοϋδραυλικών Εφαρμογών, της Ψύξης, του Κλιματισμού και του Φυσικού Αερίου. Επιπλέον, περισσότεροι από 80.000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν κάτω από την ίδια στέγη, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, να ανταλλάξουν απόψεις και να αξιοποιήσουν τις επαφές τους με κορυφαίους παράγοντες της αγοράς σε ένα νέο, σύγχρονο και άνετο χώρο διεθνών προδιαγραφών.
Η άψογη διοργάνωση και η επιβεβαίωση από το πιο ζεστό κοινό των χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου, σε συνδυασμό με το μοναδικό περιβάλλον του χώρου της Έκθεσης, εγγυώνται την επιτυχία της Διεθνούς Έκθεσης CLIMATHERM 2008.