Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ύδρευσης - Αποχέτευσης » Wilo-Stratos GIGA 2.0-I/-D: Η έξυπνη αντλία ξηρού ρότορα υπέρ-υψηλής απόδοσης

Wilo-Stratos GIGA 2.0-I/-D: Η έξυπνη αντλία ξηρού ρότορα υπέρ-υψηλής απόδοσης

Για εφαρμογές θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης σε μεγάλα κτίρια.
Η χρήση του εξαιρετικά αποδοτικού Wilo-Stratos GIGA 2.0-I συνιστάται πάντοτε όταν απαιτείται η διακίνηση μεγάλων όγκων νερού σε σχετικά υψηλά μανομετρικά. Η έξυπνη αντλία σε In-Line έκδοση προσφέρει πολλές διεπαφές για έλεγχο πολλαπλών αντλιών, ενσωμάτωση στον αυτοματισμό κτιρίων, καταγραφή και συλλογή δεδομένων λειτουργίας και σύγχρονες επιλογές για πρόσβαση από φορητή συσκευή (κινητό / tablet) μέσω του Wilo-Smart Connect.
Η τεχνολογία του «πράσινου πλήκτρου» και η μεγάλη οθόνη, επιτρέπουν απλή, διαισθητική λειτουργία. Η χρήση του οδηγού ρύθμισης (παρόμοια με την πρώτη έξυπνη αντλία Stratos MAXO) διασφαλίζει μια καθοδηγούμενη από την εφαρμογή ρύθμιση της αντλίας και, συνεπώς, τον βέλτιστο έλεγχο. Η βέλτιστη ενεργειακή απόδοση του συνολικού συστήματος, προκύπτει από την έξυπνη αλληλεπίδραση της τεχνολογίας κινητήρα IE5 EC με ρότορα μαγνήτη σε συνδυασμό με το υψηλής απόδοσης υδραυλικό μέρος της αντλίας (MEI ≥0.7).
Ο συνδυασμός αυτός μαζί με τις καινοτόμες λειτουργίες ελέγχου, προσφέρουν υψηλή αξιοπιστία. Με τις ενσωματωμένες διεπαφές του, ο Stratos GIGA 2.0-I / -D μπορεί να συνδεθεί με Bluetooth μέσω της εφαρμογής Smart Connect και να δικτυωθεί για τοπική πρόσβαση μέσω του Wilo Net, για απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του Wilo-Smart Gateway, αλλά και να συνδυαστεί εξίσου- μέσω του δικτύου Wilo Net για την προσαρμογή πολλαπλών ροών – με άλλες έξυπνες αντλίες Stratos GIGA 2.0 αλλά και με τον έξυπνο κυκλοφορητή Stratos MAXO.