Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Η Wilo και η Borussia Dortmund επεκτείνουν την συνεργασία τους

Η Wilo και η Borussia Dortmund επεκτείνουν την συνεργασία τους

Η Wilo παραμένει πρωταθλητής συνεργάτης μέχρι το 2026 και θα γίνει επίσης και συνεργάτης βιωσιμότητας της Borussia Dortmund από το 2023

Ο πολυεθνικός όμιλος τεχνολογίας Wilo και η Borussia Dortmund επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Οι δύο εταιρείες με έδρα το Ντόρτμουντ επέκτειναν την υπάρχουσα «συνεργασία πρωταθλητών» τους έως το 2026. Από το επόμενο έτος, η Wilo θα υποστηρίξει επίσης την Borussia Dortmund ως εταίρος βιωσιμότητας.

Ο κ.Oliver Hermes, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Wilo (αριστερά), και ο κ. Cramer, διευθύνων σύμβουλος της Borussia Dortmund (δεξιά), υπογράφουν την νέα σύμβαση στο γήπεδο «Signal Iduna Park»

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η οποία αρχικά προγραμματίζεται να διαρκέσει τρία χρόνια, ο παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής αντλιών και αντλητικών συστημάτων θα βοηθήσει τον αθλητικό σύλλογο να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα, μεταξύ άλλων. Από κοινού, οι δύο εταίροι επιθυμούν επίσης να εργαστούν σε έργα σε παγκόσμιο επίπεδο για την προώθηση της βιώσιμης χρήσης της ενέργειας και των φυσικών πόρων. Τόσο η Wilo όσο και η Borussia Dortmund δεσμεύονται για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) των Ηνωμένων Εθνών στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Επιπλέον, οι εταίροι συμμετέχουν σε ανθρωπιστικά έργα σε όλο τον κόσμο. Ένα από τα έργα τους περιλαμβάνει τη δωρεά κινητών συστημάτων επεξεργασίας νερού (φορητή μονάδα Aqua) για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.
«Τονίζουμε έτσι συνειδητά τον επείγοντα χαρακτήρα και τη σημασία της βιώσιμης σκέψης και δράσης», λέει ο κ. Oliver Hermes, πρόεδρος και δευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Wilo. «Η προστασία του κλίματος αποτελεί μέρος του επιχειρηματικού μας μοντέλου και είναι βαθιά ριζωμένη στην εταιρική μας κουλτούρα». Ο διευθύνων σύμβουλος της Borussia Dortmund, κ. Carsten Cramer, προσθέτει: «Είμαστε στενά συνδεδεμένοι με τη Wilo για περισσότερα από δέκα χρόνια. Ανυπομονούμε να εστιάσουμε τη συνεργασία μας ακόμη περισσότερο σε έναν τόσο σημαντικό στόχο και έτσι να συνεργαστούμε για να ανταποκριθούμε στην κοινωνική μας ευθύνη».
Η Wilo είναι ο πρωταθλητής εταίρος της Borussia Dortmund από το 2011. Στο παρελθόν, η συνεργασία δεν είχε περιοριστεί μόνο γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε επίσης επεκταθεί στην προστασία του κλίματος – για παράδειγμα, με μια εκστρατεία δενδροφύτευσης στην Τανζανία. «Τα μότο “Echte Liebe”και “Pioneering for You” συνδυάζουν έτσι μια ζωντανή ποδοσφαιρική παράδοση με καινοτόμες λύσεις και απαντήσεις για τις πιεστικές προκλήσεις της εποχής μας», εξηγεί μεταξύ άλλων ο κ. Hermes.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις