Αρχική » Γενικές Πληροφορίες » Βιομηχανική ψύξη από τη γαλλική Wesper του ομίλου Airwell

Βιομηχανική ψύξη από τη γαλλική Wesper του ομίλου Airwell

Wesper aeropsykta mhxanimata

Wesper aeropsykta mhxanimata Τα κορυφαία συστήματα βιομηχανικής ψύξης της γαλλικής Wesper (ευρωπαϊκών προδιαγραφών και με πιστοποίηση Eurovent) καλύπτουν άριστα κάθε απαίτηση έργου & εγκατάστασης σε βιομηχανία, αποθήκες, server rooms, χώρους υγείας, μεγάλα καταστήματα και γενικότερα σε κάθε επαγγελματικό χώρο

.
Οι αντλίες θερμότητας αέρα – νερού της Wesper έχουν αποδόσεις ψύξης που καλύπτουν το εύρος από 25 kW έως 1.510 kW, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες ψύξης και σε εγκαταστάσεις παραγωγής & συντήρησης (ψύξη σε καλούπια, injections, extruders, pet μηχανές κ.α.).
Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία της γαλλικής Wesper στα μηχανήματα ψύξης εγγυώνται την υψηλή απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας, με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος.
Η Cocoon Ενεργειακή Α.Ε. αποτελεί επίσημο συνεργάτη του ομίλου Airwell στην Ελλάδα για τα προϊόντα κλιματισμού Wesper.
logo WesperΓια να ενημερωθείτε για τα μοντέλα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συστημάτων βιομηχανικής ψύξης Wesper, καθώς και για να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών της Cocoon Ενεργειακής Α.Ε. στον τομέα του κλιματισμού, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο 211 7109383 ή στο info@cocoon.gr.