Αρχική » Αφιερώματα » Ηλεκτρονικοί κυκλοφορητές » WELLE Κυκλοφορητές νέας γενιάς με πιστοποιήσεις CE και TÜV

WELLE Κυκλοφορητές νέας γενιάς με πιστοποιήσεις CE και TÜV

welle

welleΈπειτα από χρόνια παρουσίας στην ελληνική και ευρύτερη αγορά των βαλκανίων σε επιλεγμένα προϊόντα θέρμανσης – ύδρευσης,η “Welle” συνεχίζει να δίνει το παρόν με τον νέας γενιάς ενεργειακής κλάσης Α κυκλοφορητή, που παράγεται για ελληνική εταιρία, με τις πλέον αυστηρές ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις CE και TÜV.
Η νέας τεχνολογίας κυκλοφορητές επιτυγχάνουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τους συμβατικούς κυκλοφορητές, με κατανάλωση ρεύματος που μπορεί να περιοριστεί μέχρι και στα 5W.
Με γνώμονα την σχέση μεταξύ διαφορικής πίεσης και κυκλοφορίας του όγκου νερού στο σύστημα θέρμανσης, καθορίζεται αυτόματα και το επίπεδο λειτουργίας (AUTO). Πέραν αυτού, με τον εύκολο προς τον χρηστή πίνακα ελέγχου, επιτυγχάνεται και μια σειρά από άλλες λειτουργίες επιλογής (συμβατικές ταχύτητες, αναλογική πίεση, σταθερή πίεση και νυχτερινή λειτουργία).
Πάντα πιστοί, ως εταιρία, στις ανάγκες της αγοράς ο νέας γενιάς κυκλοφορητής είναι ο καλύτερος συνδυασμός τιμής – ποιότητας – συνέπειας, προσαρμοσμένος με την Ευρωπαϊκή Οδηγία Οικολογικού Σχεδιασμού “2013”, EuP.
Η οικονομική λύση που πληροί τις προδιαγραφές και για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.