Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Βραβείο για την ElvalHalcor στα «Diamonds of Greek Economy Awards 2020»

Βραβείο για την ElvalHalcor στα «Diamonds of Greek Economy Awards 2020»

Η ElvalHalcor έλαβε το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας στην τελετή απονομής των «Diamonds of the Greek Economy 2020», που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου, στο Hilton Athens Hotel.
Την εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, λόγω μέτρων προστασίας του κορονοϊού – μεταδόθηκε στο διαδίκτυο – παρακολούθησαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εκπροσώποι της αντιπολίτευσης, οι πιο δυναμικοί επιχειρηματικοί όμιλοι και εκπρόσωποι επιχειρήσεων της χώρας, καθώς και πρεσβευτές και άλλοι εκπρόσωποι του εξωτερικού. Διοργανώθηκε από την New Times Publishing, η οποία βράβευσε και τίμησε τις επιχειρήσεις – «διαμάντια» από ολόκληρο το ελληνικό επιχειρηματικό φάσμα.


Η ElvalHalcor και οι θυγατρικές της ανταποκρίθηκαν γρήγορα στην πανδημία, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία των υπαλλήλων, των προμηθευτών και των πελατών της και τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, που εφαρμόστηκαν με επιτυχία, χωρίς να διαταραχθεί η παραγωγική δραστηριότητα.
Η ElvalHalcor, ως κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής προϊόντων αλουμινίου και χαλκού, συνεχίζει να επενδύει σε έρευνα και τεχνολογία, ταλαντούχους ανθρώπους, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, έξυπνη τεχνολογία στην εποχή της βιομηχανίας 4.0, προκειμένου να δημιουργήσει λύσεις υψηλής ποιότητας.
Παράλληλα, η εταιρεία παραμένει επικεντρωμένη στη μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή της στρατηγική για την αύξηση των εξαγωγών τόσο στην Ευρώπη, όσο και τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς και στην αύξηση της παραγωγικής ικανότητας και των μεριδίων αγοράς σε προϊόντα με συναρπαστικές προοπτικές, στο πλαίσιο μιας κυκλικής και βιώσιμης οικονομίας. Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι ο ολοκαίνουργιος, με τετραπλό έλαστρο Tandem αλουμινίου μας, έχει ξεκινήσει τις δραστηριότητές του στο εργοστάσιο αλουμινίου της ElvalHalcor στα Οινόφυτα.
Η εγκατάσταση αποτελεί μέρος μιας επένδυσης 150 εκατομμυρίων ευρώ σε εξοπλισμό, τεχνολογία και υποδομή, η οποία αντιπροσωπεύει την πρώτη φάση του πενταετούς σχεδίου της εταιρείας για διπλασιασμό της παραγωγικής ικανότητας προϊόντων αλουμινίου. Εξίσου σημαντικό είναι το υψηλό όφελος στην παραγωγή του Κλάδου, η σχετική «αντίσταση» στη ζήτηση των προϊόντων της σε διεθνείς κυκλικές διακυμάνσεις, αλλά και η δημιουργία και εξασφάλιση σταθερών, καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, έχει ευεργετικό και πολλαπλασιαστικό αντίκτυπο στην οικονομία.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις