Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Βραβείο Μεγαλύτερης Ανάπτυξης Πωλήσεων προϊόντων κλιματισμού Toshiba 2022 στην ΑΗΙ Carrier Europe

Βραβείο Μεγαλύτερης Ανάπτυξης Πωλήσεων προϊόντων κλιματισμού Toshiba 2022 στην ΑΗΙ Carrier Europe

Η AHI Carrier Europe σημείωσε εξαιρετικά αποτελέσματα το 2022, με διψήφια αύξηση των πωλήσεων προϊόντων κλιματισμού Toshiba, σε όλες τις χώρες της περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο και Αλβανία) και σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες.
Αυτή η εξαιρετική δυναμική στην ανάπτυξη των πωλήσεων αναγνωρίστηκε από την Toshiba κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης της Toshiba EMEA.


«Αυτό είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, μάθησης, πίστης και επιμονής. Είναι τιμή για μένα που λαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους της ομάδας μου και θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους για την παραγωγική συνεισφορά» – δήλωσε η κυρία Κατερίνα Δήμα, διευθύνουσα σύμβουλος της AHI Carrier Europe.
Η AHI Carrier Europe θα παραμείνει επικεντρωμένη στην υλοποίηση της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της και θα ενισχύσει τη θέση της Toshiba στην αγορά σε αυτό το απαιτητικό περιβάλλον.
Η συντονισμένη εργασία, η καινοτόμα προσέγγιση της αγοράς, η προϊοντική διαφοροποιημένη και ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα είναι οι κύριοι μοχλοί των επιτυχιών του μέλλοντος.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις