Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Εργαλείων » Voultherm – K. Βούλτσιος & ΣΙΑ Ο.Ε.: Νέα θερμοκάμερα testo 883

Voultherm – K. Βούλτσιος & ΣΙΑ Ο.Ε.: Νέα θερμοκάμερα testo 883

H νέα θερμοκάμερα testo 883 είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των συστημάτων θερμικής απεικόνισης testo και έχει, εκτός από ανταγωνιστική τιμή, εξαιρετικές δυνατότητες.


Με υπέρυθρη ανάλυση 320 x 240 pixels και θερμική ευαισθησία 0.04 βαθμούς K, μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα και την πιο μικρή διαφορά θερμοκρασίας, ακόμη και σε περιβάλλοντα με εύκρατο κλίμα, όπως είναι αυτό της χώρας μας. Εκτός αυτού, η έξυπνη θερμοκάμερα testo 883 σας καθοδηγεί και σας υποστηρίζει στις μετρήσεις σας με:
• Επαγγελματικό δωρεάν λογισμικό testo IRSoft για άνετη επεξεργασία των θερμικών εικόνων και δημιουργία επαγγελματικών αναφορών σε λίγες μόλις κινήσεις.
Testo Thermography App, με την οποία το smartphone / tablet σας γίνεται δεύτερη οθόνη και τηλεχειριστήριο για τη θερμοκάμερά σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε και να αποστείλετε, μέσω αυτής, αναφορές επιτόπου.
Testo SiteRecognition για αυτόματη αναγνώριση της θέσης μέτρησης, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο.
Testo ScaleAssist, η οποία ρυθμίζει αυτόματα τη βέλτιστη κλίμακα θερμικής εικόνας.
Αποκτήστε ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και γρήγορο εργαλείο που θα σας συντροφεύει κατά την απαιτητική εργασιακή καθημερινότητα. Συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό μας και διαμορφώστε το σετ που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Εργαλείων