Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ύδρευσης - Αποχέτευσης » Voultherm: Αντλία επίπεδης αναρρόφησης ZUWA Flat Suction Elephant

Voultherm: Αντλία επίπεδης αναρρόφησης ZUWA Flat Suction Elephant

Η ZUWA, πρωτοπόρος γερμανική εταιρεία, κατασκευάζει αντλίες υψηλής ποιότητας και καινοτόμα συστήματα αντλιών για περισσότερα από 75 χρόνια. Μια απ’ τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει σε επαγγελματίες τεχνικούς και ιδιώτες είναι αυτή της επίπεδης αναρρόφησης μέσω της αντλίας Flat Suction Elephant.


Η επίπεδη αναρρόφηση είναι πολύ δημοφιλής λόγω των εύχρηστων και ποικίλων πεδίων εφαρμογών της. Ειδικά για πλημμυρισμένες περιοχές ή για εφαρμογές που προϋποθέτουν την αποστράγγιση του υγρού μέσου για την συντήρησή τους, η αντλία ZUWA Flat Sunction Elephant είναι ιδανική, καθώς αναρροφά νερό έως και 1 χιλιοστό!
Ο ανθεκτικός, ελαστικός τάπητας προσκολλάται στο έδαφος και, ως εκ τούτου, μεγιστοποιεί την επίδραση αναρρόφησης σε μικρές ποσότητες νερού που «κρύβονται» στο έδαφος. Χάρη στα κανάλια ροής στην κάτω πλευρά, μπορεί να απορροφήσει έως και 1 mm. Το υπόλοιπο υγρό μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με μία σφουγγαρίστρα. Το εύκαμπτο και στιβαρό στρώμα αναρρόφησης λειτουργεί και σε ελαφρώς ανώμαλο έδαφος.
Πεδία εφαρμογής των σετ αντλιών αναρρόφησης ZUWA:
• Πισίνες.
• Εργοτάξια για την αποστράγγιση περιοχών.
• Πλημμύρες, ζημιές νερού.
• Απομάκρυνση λαδιού.
Η επίπεδη αναρρόφηση της ZUWA διαθέτει ισχυρή, ανθεκτική, πτερωτή βαρέως τύπου αντλία, η οποία είναι κατάλληλη για αναρρόφηση. Ο εύκαμπτος τροχός πτερωτής είναι ικανός να μεταφέρει και στερεά σωματίδια. Το σετ αναρρόφησης ZUWA Flat suction Elephant plus αρμολογείται γρήγορα και με ένα τρυπάνι και είναι έτοιμο για δράση. Η ZUWA προσφέρει ένα πολύ ιδιαίτερο και χρήσιμο «εργαλείο» το οποίο παρέχει αποτελεσματική λύση στην αποστράγγιση περιοχών σε έκτακτες περιπτώσεις.
Περισσότερες πληροφορίες:
Κ. Βούλτσιος & ΣΙΑ Ο.Ε. https://heating.voultherm.gr/