Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » VIOSPIRAL HELLAS: Modea-Mamoli: Γέφυρα του ιδιαίτερου με το προσιτό

VIOSPIRAL HELLAS: Modea-Mamoli: Γέφυρα του ιδιαίτερου με το προσιτό

Η Climatherm 2022 ήταν, για τη Viospiral, ένας σημαντικός σταθμός για την ιστορία της. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια γέφυρα του μοντέρνου με το κλασσικό, του εκλεπτυσμένου με το πρακτικό, του μοναδικού με το καθημερινό, του ιδιαίτερου με το προσιτό… της Mamoli με τη Modea.
Το ιταλικό εργοστάσιο Mamoli, με ιστορία σχεδόν ενός αιώνα, το οποίο ανήκει στις εταιρείες που έχουν συμβάλει στην ιστορία του “Made in Italy”, συστήνεται ξανά στην ελληνική αγορά, κάτω από την ομπρέλα της Viospiral. Ο συνδυασμός της χρησιμότητας, της καινοτομίας, της αποτελεσματικότητας, της αντοχής στο χρόνο και του ιταλικού design που αναγνωρίζεται παγκοσμίως, είναι η αρετή που διακατέχει τα προϊόντα Mamoli και την κουλτούρα κατασκευής τους. Κοινός σκοπός είναι να διασφαλίσουμε στους αρχιτέκτονες και τους εκθεσιακούς χώρους έναν πραγματικά εκτενή κατάλογο, διατηρώντας σειρές που παραμένουν αειθαλής και δημιουργώντας νέες, καινοτομώντας προσεκτικά, δίνοντας πάντα προσοχή στις αναδυόμενες τάσεις και την εξέλιξη του γούστου.
Το ελληνικό εργοστάσιο Viospiral, με ιστορία σχεδόν μισού αιώνα, στηρίζοντας με κάθε δύναμή του το “Made in Greece” παρουσίασε, σε πλήρη έκταση, τη γκάμα της Modea Rubinetteria που μπορούμε πλέον να τη συγκαταλέγουμε στις κορυφαίες στην ελληνική αγορά. Η ποιότητα, o λιτός σχεδιασμός και η πρακτικότητα κερδίζουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Η δημιουργία νέων προϊόντων που δεν καλύπτουν μόνο καθημερινές ανάγκες αλλά προσδίδουν στυλ και χαρακτήρα σε ένα μοντέρνο σπίτι με την ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα Viospiral. Το “παιχνίδι” μεταξύ χρωμάτων δεν αποτελεί μόνο τάση αλλά και προσωπική άποψη στη διακόσμηση του ιδιωτικού χώρου.
Οι επισκέπτες-συνεργάτες που παρευρέθηκαν, ένιωσαν περήφανοι και μας εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συνεύρεση των δύο brand κάτω από τη ομπρέλα της εταιρείας που θεωρούν ότι στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων.
Στην Viospiral, έχουμε πλέον αποδεχθεί την πρόκληση να προχωρούμε μπροστά και να εξελισσόμαστε συνεχώς!