Αρχική » Αφιερώματα » Αναλυτές Καυσαερίων 2019 » ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ: K458EE+NO Αναλυτής Καυσαερίων με NO, προστασία CO και πρόγραμμα 5+2ετούς εγγύησης

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ: K458EE+NO Αναλυτής Καυσαερίων με NO, προστασία CO και πρόγραμμα 5+2ετούς εγγύησης

Ο νέος αναλυτής καυσαερίων K458EE+NO διαθέτει ειδικά τροποποιημένο ελληνικό λογισμικό για την απόλυτη συμμόρφωση με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία του 2011. Η μεγάλη διαφορά με το γνωστό σε όλους K455GR+NO, είναι ότι διαθέτει δεύτερη αντλία για προστασία από υψηλές μετρήσεις μονοξειδίου του άνθρακα. Εάν το μετρούμενο CO είναι υψηλής συγκέντρωσης ανοίγει αυτόματα η δεύτερη αντλία και «καθαρίζει» πολύ γρήγορα, επιτρέποντας έτσι στον τεχνικό να επαναλάβει τις μετρήσεις / ρυθμίσεις πάρα πολύ γρήγορα.
Επιπλέον διαθέτει μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη έξι ταυτόχρονων ενδείξεων. Με την λειτουργία του Bluetooth, δίνεται η δυνατότητα χρήσης του αναλυτή εξ’ αποστάσεως μέσω ασύρματης επικοινωνίας με συσκευές Android, ειδικά για βιομηχανικές εφαρμογές. Μέσω Bluetooth συνδέεται και με iOS (iPHONE, iPAD) για την αποστολή «εκτύπωσης» των μετρήσεων.
Υπάρχει, βέβαια, και η δυνατότητα σύνδεσης με Windows μέσω καλωδίου USB, που εξασφαλίζει την παρακολούθηση της μέτρησης σε «πραγματικό χρόνο» και την αποθήκευση των μνημών σε H/Y.
Ο αναλυτής καυσαερίων K458EE+NO μετράει διοξείδιο του άνθρακα (CO2) με μακράς διάρκειας (>10ετη) οπτοηλεκτρονικό αισθητήριο και υπολογίζει το οξυγόνο σύμφωνα με το επιλεγμένο καύσιμο. Έτσι εξασφαλίζεται ότι, πέραν του μειωμένου κόστους συντήρησης, ο αναλυτής δεν θα σας “αφήσει” ποτέ κατά την διάρκεια της εργασίας.
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του αναλυτή καυσαερίων K458EE+NO, είναι ότι με το πρόγραμμα 5+2 έτη εγγύησης, πλέον γνωρίζετε το κόστος συντήρησης του αναλυτή σας από την ημέρα της αγοράς του, χωρίς κρυφά κόστη επισκευής, με την ταχύτητα και την αξιοπιστία που διακρίνει το εξουσιοδοτημένο τεχνικό τμήμα της εταιρείας για 20 και πλέον έτη. Το πρόγραμμα της εγγύησης εξασφαλίζει στον πελάτη την συμμόρφωση με την ελληνική νομοθεσία και επιπλέον ότι εντός των 8 ετών όποιο αισθητήριο χρειάζεται αντικατάσταση αντικαθίσταται δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας: www.ban.gr