Αρχική » Αφιερώματα » Θέρμανση με υγραέριο » ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ: Φορητοί ανιχνευτές διαρροών αερίου – υγραερίου

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ: Φορητοί ανιχνευτές διαρροών αερίου – υγραερίου

ban-1-

Η εταιρία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ» είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του αγγλικού οίκου “KANE International”, ο οποίος κατασκευάζει ηλεκτρονικούς φορητούς αναλυτές καυσαερίων, πιεσόμετρα, θερμόμετρα, ανιχνευτές διαρροών αερίου κ.ά. για περισσότερο από 40 χρόνια.
Στον τομέα της ανίχνευσης διαρροών σε σωληνώσεις η εταιρία διαθέτει στην ελληνική αγορά τα μοντέλα CD100A και το LS1.
ban-1-ban-2Οι ανιχνευτές έχουν ένα ευαίσθητο αισθητήριο που επιτρέπει την εντόπιση διαρροών ακόμη και όταν η συγκέντρωση του επικίνδυνου αερίου είναι μικρότερη από 50 ppm (50 μέρη αερίου στο 1 εκατομμύριο “καθαρού” αέρα).
Η αντίδραση του αισθητηρίου είναι πολύ γρήγορη ενώ η διάρκεια ζωής του υπερβαίνει τα τρία χρόνια.
Για την καλύτερη προσέγγιση των σημείων διαρροής διαθέτουν επίσης ένα εύκαμπτο μεταλλικό ακροδέκτη μήκους 300mm με φωτεινό LED.
Τα όργανα είναι κατάλληλα για την εντόπιση διαρροών σε εγκαταστάσεις υγραερίου, φυσικού αερίου, μεθανίου, προπανίου, υδρογόνου, βιομηχανικών διαλυτών κ.ά.
Τα όργανα αυτά είναι μέρος μιας μεγάλης οικογένειας οργάνων μέτρησης και ελέγχου όπως: Αναλυτές καυσαερίων για την σωστή και γρήγορη ρύθμιση καυστήρων κ.ά.
Η εταιρία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ» παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές και τεχνικές υπηρεσίες, θεωρώντας την υποστήριξη μετά την πώληση ως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ανάπτυξης της εμπορικής της δραστηριότητας.
Διαθέτει ειδικά εξοπλισμένο εργαστήριο επανδρωμένο με το κατάλληλο τεχνικό προσωπικό για τον έλεγχο και την επισκευή των ηλεκτρονικών οργάνων των αγγλικών οίκων “COMARK” και “ΚΑΝΕ” που προμηθεύει στην ελληνική αγορά.