Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ειδών Υγιεινής » ΝΕΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ VIEGA ΑΠΟ ΤΗΝ «CARAMONDANI»

ΝΕΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ VIEGA ΑΠΟ ΤΗΝ «CARAMONDANI»

caramosel19.jpg

caramosel19.jpgΟι πλακέτες για τα εντοιχιζόμενα καζανάκια Viega, Visign for More, Visign for Style και Visign for Life, ακολουθούν τη φιλοσοφία του οίκου ότι τα λειτουργικά στοιχεία του λουτρού πρέπει να είναι απόλυτα συνυφασμένα με το γενικότερο σχεδιασμό του και να συνδυάζουν την ποιότητα με το design.
Οι πλακέτες Visign το επιτυγχάνουν απόλυτα αφού αυτό που κάποτε ήταν η λεπτομέρεια τώρα αποτελεί την έμφαση.  Ο λιτός σχεδιασμός των πλακετών σε συνδυασμό με την εμφανή ποιότητα των υλικών κατασκευής τους είναι σε πλήρη αρμονία με τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής και του αφαιρετικού σχεδιασμού.
Γι’αυτό το λόγο οι πλακέτες Visign by Viega βραβεύτηκαν με τα διεθνή βραβεία design IF Product Design Award 2007 και Design Plus.

Visign for More

Η επίπεδη επιφάνεια και η εξαιρετική ποιότητα υλικών και κατασκευής φέρνουν τη σειρά Visign for More κοντά στη τελειότητα.
Κατασκευασμένες από γυαλί ή μέταλλο είναι απλές, κομψές και απόλυτα υγιεινές. 
Λειτουργούν με απαλή πίεση και διαθέτουν λειτουργία διπλής ροής.

Visign for Style

Η σειρά Visign for Style σχεδιάστηκε ειδικά για μοντέρνα οικογενειακά λουτρά και συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα.
Οι λεπτές γραμμές και το χαμηλό τους ύψος καθιστούν τις πλακέτες της σειράς ιδιαίτερα ελκυστικές. Λειτουργούν με απαλή πίεση και διαθέτουν λειτουργία διπλής ροής.

Visign for Life

Η κλασσική σειρά της Viega. Απόλυτα λειτουργικές αλλά και κομψές.  Λειτουργούν με απαλή πίεση και διαθέτουν λειτουργία διπλής ροής.