Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Βαλομάνδρας – Μπετούνης σε ημερίδα στη Λαμία για τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

Βαλομάνδρας – Μπετούνης σε ημερίδα στη Λαμία για τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

Τον Φεβρουάριο του 2022, πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λαμίας, ημερίδα με θέμα τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, στον χώρο του θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος. Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή, καθώς το φυσικό αέριο στην Λαμία είναι κάτι νέο και συνεχίζει να αναπτύσσεται. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας, κατόπιν πρόσκλησης και μίλησε στο κοινό ενημερώνοντάς το σχετικά με τις απαιτούμενες άδειες των εγκαταστατών υδραυλικών και τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου γενικότερα. Στην ημερίδα παρουσιάστηκε από τον μηχανολόγο-μηχανικό και ερευνητή Γιάννη Μπετούνη, ο σχεδιασμός που υπάρχει για την νέα εποχή του υδρογόνου σε ποσοστό 20% στις υπάρχουσες σωληνώσεις φυσικού αερίου, το οποίο θα αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα από το 2025 και μετά στην Ευρώπη.


Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντής του θεσσαλικού ΙΕΚ Στέργιος Γιάτσος.
Την ημερίδα επίσης την πλαισίωσαν με τις παρουσιάσεις τους η εταιρεία Caloria, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Riello στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας έναν επίτοιχο λέβητα έτοιμο για την καύση υδρογόνου και η εταιρεία Voultehrm, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας testo στην Ελλάδα, η οποία διαθέτει αναλυτές καυσαερίων και όργανα μέτρησης.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι