Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » Uponor σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ιωαννίνων

Uponor σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007 ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Υδραυλικών Νομού Ιωαννίνων και η εταιρία UPONOR A.E. οργάνωσαν τεχνικό σεμινάριο πάνω στις λύσεις που προσφέρει σήμερα το σύστημα UPONOR MLCP πολυστρωματικού σωλήνα.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με εισηγητή τον κ. Σπύρο Λινάρδο, υπεύθυνο εφαρμογών και εκπαίδευσης ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την τεχνολογία που υπάρχει πίσω από την κατασκευή του Γερμανικής προελεύσεως σωλήνα καθώς και για τις ευκολίες και την αξιοπιστία που προσφέρει το πρεσαριστό σύστημα της εταιρίας. Τα εξαρτήματα της UPONOR πού παρέχουν λύσεις για γρήγορη και σωστή εγκατάσταση σε δίκτυα οικιακής χρήσης πόσιμου νερού και θέρμανσης παρουσιάστηκαν εκτενώς, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον του κοινού. Παρόμοια έντονο ενδιαφέρον προκάλεσαν και τα εξαρτήματα για συνδέσεις των σωμάτων θέρμανσης και ηχομόνωσης που διατίθενται από την εταιρία και έχουν ως σκοπό, πέραν της ευκολίας στην εγκατάσταση, να βελτιώσουν την αισθητική του χώρου και την ποιότητα διαβίωσης.
Μετά την ομιλία ο κάθε υδραυλικός είχε την ευκαιρία να κάνει πρακτική εξάσκηση πρεσάροντας μόνος του τα εξαρτήματα και να ρωτήσει περαιτέρω διευκρινίσεις για το πώς αυτά μπορούν να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του.
Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και φιλική συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υδραυλικοί στις μέρες μας καθώς και πώς μπορούν να  ανταπεξέλθουν σε πολλά από αυτά χρησιμοποιώντας αξιόπιστα υλικά και συστήματα νέας τεχνολογίας.