Αρχική » Αφιερώματα » Αντλίες θερμότητας » TSITSOS CLIMA: Αντλίες θερμότητας του ιταλικού οίκου Galetti

TSITSOS CLIMA: Αντλίες θερμότητας του ιταλικού οίκου Galetti

tsitsos

tsitsosΗ επιχείρηση Τσίτσος Γ. Κωνσταντίνος με τον διακριτικό τίτλο Tsitsos Clima αντιπροσωπεύει από το 1990 στην Ελλάδα τον Ιταλικό οίκο Galetti, ο οποίος κατασκευάζει προϊόντα κεντρικού κλιματισμού.
Έχει αναπτύξει δίκτυο συνεργατών σ’ όλη την Ελληνική επικράτεια και δίδει ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση των πελατών μετά την πώληση των προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνει μέσω των τεχνικών συνεργατών καθώς επίσης και με το μόνιμο συνεργείο το οποίο διαθέτει.
Συγκεκριμένα καλύπτουμε την αγορά με τις παρακάτω συσκευές:
• Αντλίες θερμότητας αέρος-νερού, ενεργειακής κλάσης Α, που ικανοποιούν τον ΚΕΝΑΚ, με υψηλά COP, EER και ESEER κατατάσσοντάς τες στις κορυφαίες συσκευές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Συνεργάζονται με κλασσικά δίκτυα fan coils, με ενδοδαπέδια συστήματα καθώς και με ηλιακούς συλλέκτες. Δέχονται εναλλάκτες μερικής ανάκτησης θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης υψηλής θερμοκρασίας. Επίσης παρέχεται στην αγορά η αντλία θερμότητας που εργάζεται το καλοκαίρι μέχρι +51°C θερμοκρασία περιβάλλοντος. Όλες είναι υδραυλικά πακέτα έτοιμα να λειτουργήσουν (Plug and Play), με πολλούς συνδυασμούς παρελκομένων και δυνατοτήτων, πλήρως αυτοματοποιημένα, με τα πλέον σύγχρονα συστήματα ελέγχου και παρακολούθησης. Το πεδίο ισχύος αρχίζει από 4,5 KW και καταλήγει στα 1060 KW.
• Αντλίες θερμότητας πολλαπλών λειτουργιών (Multi functional units). Εδώ παρέχουμε ό,τι πιο σύγχρονο μπορεί να ευρεθεί σήμερα στον πλανήτη για την παραγωγή ψύξης, θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ) ανεξαρτήτως εποχής. Πρόκειται για συσκευές ολικής ανάκτησης θερμότητας (ΟΑΘ) με τρεις (3) εναλλάκτες. Προσφέρουμε, τετρασωλήνιες αντλίες θερμότητας πολλαπλών λειτουργιών, MCP τύπου Pakage καθώς και την κορυφαία παγκοσμίως διαιρούμενου τύπου (split) μονάδα Hi-warm. Η μέγιστη θερμοκρασία ΖΝΧ ανέρχεται στους 65°C. Τα COP, EER, ESEER είναι ασυναγώνιστα.
• Αντλίες θερμότητας νερού-νερού για χρήσεις στον γεωθερμικό κλιματισμό. Οι ισχύς εκκινούν από 5,5 KW και καταλήγουν στα 430 KW.
• Για τις περιπτώσεις παραδοσιακών περιοχών και χώρων καθώς και εκεί που πρέπει η αισθητική να προστατευθεί, σας προσφέρουμε αντλίες θερμότητας εσωτερικών χώρων με φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες υψηλής πίεσης, επιλύοντας έτσι τα σχετικά προβλήματά σας.
• Επίσης διαθέτουμε αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών για την αντικατάσταση λεβητοστασίων πετρελαίου και διατήρηση των θερμαντικών σωμάτων στατικής λειτουργίας. Μέγιστη θερμοκρασία ζεστού νερού 65°C και διαστάσεις μικρές για να διευκολύνεται η τοποθέτηση.
Εκτός των αντλιών θερμότητας το σύνολο των προϊόντων ολοκληρώνεται με τερματικές συσκευές όλων των τύπων όπως, Fan Coils, μονάδες ψευδοροφής, αξονικά αερόθερμα και κασέτες εμφανούς τύπου.
Κωνσταντίνος Τσίτσος