Αρχική » Επικαιρότητα » Trikala Expo: Κλαδική έκθεση στο νομό Τρικάλων από 1-3 Σεπτεμβρίου 2023

Trikala Expo: Κλαδική έκθεση στο νομό Τρικάλων από 1-3 Σεπτεμβρίου 2023

Με ταχείς ρυθμούς και πολλές συμμετοχές εκθετών από τις εταρείες του Κλάδου προχωρούν
οι προετοιμασίες

Ευχάριστα τα νέα από την μεγάλη έκθεση που πρόκειται να γίνει στα Τρίκαλα από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου στις παλιές αποθήκες του ΟΣΕ και θα έχει ως αντικείμενο τη θέρμανση, τον κλιματισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Όπως τόνισε ο κύριος Νίκος Βαλομάνδρας, πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων, είναι η πρώτη φορά που σύνδεσμος υδραυλικών διοργανώνει τέτοιου είδους έκθεση, με στόχο την ανάδειξη των νέων τεχνολογιών όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και, ταυτόχρονα, την ενημέρωση επαγγελματιών και ιδιωτών γύρω από αυτό το θέμα.


Μάλιστα, υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αυτήν τη στιγμή, για συμμετοχή στην έκθεση εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της θέρμανσης, του κλιματισμού και των ΑΠΕ. Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Βαλομάνδρα, οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μας έδωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων, η έκθεση θα έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα, καθώς θα διοργανωθεί παράλληλα με την έκθεση και ένα ενεργειακό forum. Το forum θα έχει επιστημονικό και ενημερωτικό χαρακτήρα και θα αφορά, κυρίως, τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και απλούς πολίτες, καθώς οι πόρτες του θα είναι ανοιχτές για το κοινό. Παράλληλα, οι εργασίες του ενεργειακού forum, θα μεταδοθούν και μέσω του διαδικτύου και, συγκεκριμένα, μέσω της πλατφόρμας του youtube.
Προς αυτήν την κατεύθυνση εργάζονται από κοινού ο Νίκος Βαλομάνδρας και ο επιστημονικός συνεργάτης του Συνδέσμου Γιάννης Μπετούνης. Στο forum που θα λάβει χώρα τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης, θα συμμετάσχουν καθηγητές πανεπιστημίων, μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Κλάδο και τέλος, γίνεται προσπάθεια να συμμετάσχει και η ευρωπαϊκή εταιρεία υδρογόνου Hydrogen Europe.
Τέλος, ο κ. Βαλομάνδρας δήλωσε ότι είναι αρκετές αυτές οι εταιρείες του χώρου, οι οποίες εξασφάλισαν ήδη τη θέση τους στην έκθεση και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από άλλες για τη συμμετοχή τους.
Επικοινωνία: 6972 565179
trikalaexpo@gmail.com