Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Το «υδρώ» Άρτας συμπαραστέκεται στο προσωπικό του ΕΚΑΒ της πόλης

Το «υδρώ» Άρτας συμπαραστέκεται στο προσωπικό του ΕΚΑΒ της πόλης

Στην προσπάθειά του να βοηθήσει με κάθε τρόπο το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΚΑΒ Άρτας, ο Συνεταιρισμός Υδραυλικών της πόλης – «υδρώ», προχώρησε σε προσφορά συστήματος θέρμανσης νερού, ώστε να διευκολύνει τις καθμερνινές ανάγκες των εργαζομένων που τόσο δοκιμάζονται.
Σε επιστολή του Συνεταιρισμού, αναφέρεται:

«Το “Υδρώ” Άρτας, με αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της δύσκολης περιόδου που περνάμε, ανακοινώνει την έμπρακτη στήριξή του στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, στη μάχη που δίνει όλη η ανθρωπότητα αυτή την εποχή.
Στηρίζει και καλύπτει κάποιες ανάγκες του προσωπικού του ΕΚΑΒ Άρτας, ανάγκες της καθημερινότητάς τους, προκειμένου να γίνει λίγο πιο εύκολο το έργο τους.
Επιλέγουμε να στηρίξουμε ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν καθημερινά έναν τεράστιο αγώνα εδώ και περίπου ένα χρόνο που ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού. Επιλέγουμε να στηρίξουμε ανθρώπους, που με αυταπάρνηση δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό, διακινδυνεύοντας ακόμα και την προσωπική τους υγεία, προκειμένου να βγούμε νικητές από αυτόν τον ακήρυχτο πόλεμο. Το να καλύψουμε κάποιες βασικές ανάγκες τους σε υδραυλικά υλικά είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.
Μας χαροποιεί βέβαια ιδιαιτέρως το γεγονός ότι μπορούμε να φανούμε και εμείς χρήσιμοι σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση, αλλά θέλουμε να γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ΕΚΑΒ Άρτας, αλλά και γενικότερα οι άνθρωποι που προσφέρουν υγειονομικές υπηρεσίες, ότι θα είμαστε δίπλα τους, όχι μόνο μέχρι το τέλος της πανδημίας, αλλά όποτε και αν μας ζητηθεί η βοήθεια μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ»

Το ΕΚΑΒ Άρτας, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Συνεταιρισμό, στην οποία αναφέρεται:

«Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Άρτας, με την παρούσα επιστολή, θα θ’ελαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική σας προσφορά συσκευής θέρμανσης νερού και λοιπών εξαρτημάτων για τις ανάγκες της υπηρεσίας μας.
Η ανταπόκρισή στο αίτημά μας, αποτελεί απόδειξη της κοινωνικής σας ευαισθησίας. Σας αξίζουν συχγαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, που αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον σας προς το χώρο της Υγείας, και κατά συνέπεια και της τοπικής κοινωνίας.
Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!
Προσωπικό ΕΚΑΒ Άρτας».