Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Τιμητικές πλακέτες στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Καβάλας

Τιμητικές πλακέτες στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Καβάλας

kavala 1.jpg

Στις 10/2/2008 πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου νομού Καβάλας, στην αίθουσα συνδριάσεων του Διοικητηρίου.
Τα θέματα της γενικής συνέλευσης ήταν:
• Διοικητικός απολογισμός του 2007.
• Οικονομικός απολογισμός του 2007.
• Οικονομικός προϋπολογισμός του 2008.
• Ανακοίνωση εκλογικών διαδικασιών.
• Ανακοινώσεις προτάσεις.
• Κοπή βασιλόπιτας.
• Απονομή τιμητικών πλακετών

kavala 1.jpg

 

 

 

Η σύζυγος του εκλιπόντος συν. Κώστα Πέτκα παραλαμβάνει από τον Μίμη Κουτσογιαννάκη, τιμητική πλακέτα για την προσφορά του συζύγου της στον κλάδο

Η απονομή τιμητικών πλακετών έγινε σε 15 συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν. Επίσης, με μεγάλη συγκίνηση έγινε και η απονομή τιμητικών πλακετών για άλλα δύο μέλη, τα οποία έχουν αποβιώσει.
Πρόκειται για τους συναδέλφους Νικόλαο Χατζόπουλο, την πλακέτα του οποίου παρέλαβε ο συν. και πατέρας του Διαμαντής Χατζόπουλος, και του πρώην προέδρου του Συνδέσμου και αντιπροέδρου της ΟΒΥΕ, Κώστα Πέτκα. Ενός συναδέλφου, με μεγάλη προσφορά στον κλάδο και γενικότερα στο συνδικαλισμό. Έντονα συγκινησιακά ήταν η στιγμή κατά την οποία η σύζυγος του εκλείποντος συναδέλφου παρέλαβε την τιμητική πλακέτα.
Η απονομή έγινε από τον επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου και ιδρυτικό μέλος της ΟΒΥΕ, Μίμη Κουτσογιαννάκη, ο οποίος ανέφερε τα εξής:
«Ο Κώστας Πέτκας, ως πρόεδρος του Συνδέσμου μας, επί σειρά ετών αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του για το καλό του κλάδου και του ευρύτερου χώρου του επαγγέλματος μας, και αναδείχθηκε στα κορυφαία συνδικαλιστικά αξιώματα της ομοσπονδίας μας. Έφυγε δυστυχώς πολύ νωρίς από κοντά μας, εμείς όμως εξακολουθούμε να τον θυμόμαστε πάντα και ειδικά εγώ που τον πήρα στην τέχνη στα δεκατρία του χρόνια.
Σήμερα, ως ένδειξη τιμής για την προσφορά του στον κλάδο, ο Σύνδεσμός μας απονέμει στη σύζυγό του την τιμητική πλακέτα αυτού».
Τα αποτελέσματα των εκλογών
Στις 16 Μαρτίου έγιναν οι αρχαιρεσίες στο Σύνδεσμο Καβάλας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στις ομοσπονδίες.
Από τα 133 μέλη του Συνδέσμου ψήφισαν οι 106. Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις εκλογές και μετά τη συγκρότηση σε σώμα αυτών που πλειοψήφισαν, είναι τα εξής:
Πρόεδρος: Χαράλαμπος Μιχαηλίδης
Αντιπρόεδρος: Σπυρίδων Τυπάδης
Γεν. Γραμματέας : Δημήτριος Καϊλάρης
Ταμίας: Ευάγγελος Καραθανάσης
Μέλη: Δημοκράτης Γαϊτατζής, Αθανάσιος Πέτκας, Αθανάσιος Κοτσάβουγικ
Για την ελεγκτική επιτροπή:
Νικόλαος Παλαπάνος, Παναγιώτης Περπέρογλου, Χαράλαμπος Φιλιππίδης
Αντιπρόσωποι για την OBYE:
Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Δημήτριος Καϊλάρης, Αθανάσιος Κοτσάβουγικ, Δημοκράτης Γαϊτατζής, Αθανάσιος Πέτκας
Και για τοπική ομοσπονδία:
Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Δημοκράτης Γαϊτατζής, Αθανάσιος Πέτκας, Ιωάννης
Ζαφειρίου, Σπυρίδων Τυπάδης