Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » TIEMME: Ποιοτικές και εγγυημένες λύσεις

TIEMME: Ποιοτικές και εγγυημένες λύσεις

Η εταιρεία Tiemme, συμμετείχε φέτος στην διεθνή έκθεση «Climatherm Energy 2022». Ως δείγμα της φιλοσοφίας ποιοτικών λύσεων και συστημάτων μιας αμιγώς Ιταλικής φίρμας, παρουσιάσαμε τα νέα σύγχρονα συστήματα ακτινοβολίας χαμηλής αδράνειας, που προσφέρουν μοναδική ταχύτητα απόκρισης και εξοικονόμηση ενέργειας και μια ολοκληρωμένη, ποιοτική και αξιόπιστη λύση για την σύνδεση και την προστασία επίτοιχων λεβήτων φυσικού αερίου. Επίσης, για πρώτη φορά, παρουσιάστηκε το σύστημα προγραμματιζόμενων χρονοθερμοστατών ΤΙΕΜΜΕ ΝΕΧΤ που αποτελεί την σύγχρονη πρόταση της ΤΙΕΜΜΕ στις εφαρμογές smart home.
Ξεχωριστή θέση στο περίπτερο μας είχαν τα ολοκληρωμένα συστήματα ύδρευσης και διασφάλισης της υγιεινής του δικτύου πόσιμου νερού, μαζί με τα συστήματα κεντρικής διανομής με συλλέκτες, τα οποία πλαισιώθηκαν από τις μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, προϊόν το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικά υψηλό ενδιαφέρον για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και διακοσμητές.
Η λίστα των κύριων εκθεμάτων, συμπληρώθηκε με τα θερμικά ηλιακά βεβιασμένης κυκλοφορίας και τα προϊόντα εξοπλισμού ενός σύγχρονου λεβητοστασίου, προσανατολισμένο στην εξοικονόμηση ενέργειας.
Το περίπτερο της ΤΙΕΜΜΕ είχε υψηλή επισκεψιμότητα όλο το τριήμερο, αποκομίζοντας θετικά σχόλια από τους συνεργάτες μας αλλά και όσους μας επισκέφθηκαν, αναζητώντας ποιοτικές και εγγυημένες λύσεις απόλυτα εναρμονισμένες με τους κανόνες της νέας εποχής στα συστήματα ύδρευσης και κλιματισμού των κτιρίων.