Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » θέρμανσης » Τiemme Next: Σύστημα διαχείρισης οικιακής άνεσης

Τiemme Next: Σύστημα διαχείρισης οικιακής άνεσης

Η Τiemme, εφαρμόζοντας τις αρχές του ιταλικού design και με την βαθιά γνώση των αρχών κατασκευής μιας σύγχρονης κατοικίας, προτείνει μια ολοκληρωμένη σειρά θερμοστατών χώρου με γνώμονα την λειτουργικότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Η γκάμα των χρονοθερμοστατών Τiemme Next, βασίζεται στην επικοινωνία με Wi-Fi και τον απομακρυσμένο έλεγχο μέσω εφαρμογής για κινητά ή tablets.


Με επίτοιχη τοποθέτηση, ο θερμοστάτης Τiemme Next είναι η κλασσική και απόλυτα ολοκληρωμένη λύση οικιακών και όχι μόνο εγκαταστάσεων, ενώ ο Τiemme Next RF διαθέτει το πρόσθετο πλεονέκτημα της ασύρματης επικοινωνίας με ραδιοσυχνότητες προσφέροντας μοναδική ευελιξία ειδικά στην περίπτωση ανακαινίσεων ή αναβάθμισης υφιστάμενων εγκαταστάσεων.
Μία διακριτικότερη αισθητικά λύση, είναι τα δύο μοντέλα που ολοκληρώνουν την γκάμα, οι Τiemme Next ΙΝ και Τiemme Next RD, που εντοιχίζονται σε ηλεκτρολογικά κουτιά, ομοίως σαν διακόπτες φωτισμού. Χωρίς να στερούνται λειτουργικότητας χάρις στην εφαρμογή ελέγχου για την σειρά Τiemme Next, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για χώρους υψηλής αισθητικής.
Συμβατό με πλήθος συστημάτων θέρμανσης (αντλίες θερμότητας, λέβητες, fan coil κλπ) το Τiemme Next είναι ένα σύστημα που προσφέρει μέσα από απλό σχεδιασμό και εύκολη εγκατάσταση μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης της άνεσης μιας κατοικίας με την εγγύηση και την τεχνογνωσία της Τiemme.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως θέρμανσης