Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » ΤΙΕΜΜΕ HELLAS: Σεμινάριο στα μέλη του Π.Σ.Δ.Μ.Η. – Τ.Α.Κ. στο Ηράκλειο

ΤΙΕΜΜΕ HELLAS: Σεμινάριο στα μέλη του Π.Σ.Δ.Μ.Η. – Τ.Α.Κ. στο Ηράκλειο

Η Τiemme σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων – Τ.Ε.Ε. Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, πραγματοποίησε στις 05 Οκτωβρίου 2022 τεχνικό σεμινάριο για τις λύσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης χαμηλού ύψους και χαμηλής θερμικής αδράνειας.


Αναλυτικότερα επεξηγήθηκε στους μηχανικούς η σημασία των συστημάτων ακτινοβολίας στον σχεδιασμό κτηρίων ΝΖΕΒ και οι τροποποιήσεις στην νέα ευρωπαϊκή προδιαγραφή συστημάτων ακτινοβολίας ΕΝ1264:2021.
Παρουσιάστηκαν οι νέες πρωτοποριακές λύσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης χαμηλής αδράνειας Τiemme Slim και το σύστημα ξηράς δόμησης Τiemme Dry, καθώς και τα πλεονεκτήματα διαχείρισης των σύγχρονων συστημάτων θέρμανσης μέσω έξυπνων θερμοστατών και εφαρμογών Smart Home.
Τέλος, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες που προσφέρει το περιβάλλον ΒΙΜ στο σχεδιασμό σύγχρονων και βιώσιμων κτιρίων, καθώς και οι πληρέστατη βιβλιοθήκη της Τiemme που δεν περιορίζεται μόνο σε επίπεδο εξαρτημάτων, αλλά δίνει την δυνατότητα στον σχεδιαστή να χρησιμοποιήσει πλήρη και ολοκληρωμένα συστήματα ύδρευσης θέρμανσης και δικτύων σωληνώσεων, συμπεριλαμβανομένων των Slim και Dry.
Η εταιρεία ευχαριστεί τα μέλη του Π.Σ.Δ.Μ.Η. – Τ.Α.Κ. για την συμμετοχή τους στις επιμορφωτικές δράσεις της, οι οποίες συνεχίζονται είτε διαδικτυακά, είτε με φυσική παρουσία του έμπειρου προσωπικού της και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις