Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » ΤΙΕΜΜΕ HELLAS: Διεξαγωγή ενημερωτικών σεμιναρίων στην Κρήτη

ΤΙΕΜΜΕ HELLAS: Διεξαγωγή ενημερωτικών σεμιναρίων στην Κρήτη

Η ΤΙΕΜΜΕ, συνεχίζοντας τις δράσεις επιμόρφωσης των επαγγελματιών του Κλάδου στην Κρήτη και σε συνεργασία με τους συνδέσμους υδραυλικών Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, πραγματοποίησε στις 9 Μαΐου 2022 στα Χανιά και 11 Μαΐου 2022 στο Ηράκλειο σεμινάρια, αναλύοντας δύο είδη συστημάτων για θέρμανση και ύδρευση.
Στο πρώτο σκέλος της επιμόρφωσης, παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες λύσεις των συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης χαμηλού ύψους και χαμηλής θερμικής αδράνειας, καθώς και τα πλεονεκτήματα που αυτές προσφέρουν στην σύγχρονη οικοδομή, μέσα σε ένα ενεργειακό τοπίο που αντιμετωπίζει σειρά προκλήσεων από τις συνεχόμενες αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας διεθνώς.
Στο δεύτερο σκέλος του σεμιναρίου, παρουσιάστηκαν τα σύγχρονα συστήματα υγιεινών εγκαταστάσεων ύδρευσης με πολυστρωματικό σωλήνα και πρεσσαριστά εξαρτήματα που σχεδιάζει και προτείνει ή ΤΙΕΜΜΕ, το σύστημα της ΤΙΕΜΜΕ για την θερμική απολύμανση των εγκαταστάσεων ύδρευσης κατά της Λεγεωνέλλας, καθώς και η λύση για την θερμική εξισορρόπηση των στηλών ανακυκλοφορίας. Σε αυτήν την ενότητα, δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν με λεπτομέρεια την αναγκαιότητα εφαρμογής νέων μεθόδων κατασκευής των δικτύων καθώς και την χρήση συστημάτων διασφάλισης της υγιεινής του δικτύου ύδρευσης, σε εμπορικά κτίρια, όπως ξενοδοχεία, χώρους φιλοξενίας, νοσοκομεία αλλά και σε εγκαταστάσεις κατοικιών.
Η εταιρεία ευχαριστεί τους εγκαταστάτες υδραυλικούς για την συμμετοχή τους στις επιμορφωτικές δράσεις της, οι οποίες συνεχίζονται είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία του έμπειρου προσωπικού της και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις