Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ ΑΕ: Προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης και ψύξης

ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ ΑΕ: Προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης και ψύξης

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ ΑΕ στην CLIMATHERM ENERGY 2022. Οι επισκέπτες της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αντλίες θερμότητας, τόσο της Vaillant όσο και της NIBE.
Ειδικά οι αντλίες θερμότητας aroTHERM καθιστούν την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης και ψύξης προσιτή σε όλους, είτε ενσωματωθούν υβριδικά σε υπάρχον σύστημα θέρμανσης είτε ως το μοναδικό σύστημα ψύξης – θέρμανσης. Η νέα aroTHERM plus, πέρα από τον σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό της, τις ελάχιστες απαιτήσεις χώρου και την αθόρυβη λειτουργία της, διαθέτει νέο ψυκτικό μέσο R290, καθιστώντας την φιλική και προς το περιβάλλον με GWP 3 και μέγιστη θερμοκρασία προσαγωγής 75°C.
Οι αντλίες θερμότητας της Vaillant αποτελούν τη δοκιμασμένη και ιδανική λύση για εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων θέρμανσης, αλλά και για νέες κατασκευές, εξαιρετικά απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, πάντα με τη γνωστή ποιότητα Vaillant.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η νέα αντλία θέρμανσης αέρος-νερού της ΝΙΒΕ S2125, επίσης με το νέο ψυκτικό μέσο R290 και μέγιστη θερμοκρασία προσαγωγής 75°C, κέντρισε το ενδιαφέρον κάθε γνώστη επαγγελματία για την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την ελάχιστη εκπομπή θορύβου που πετυχαίνει.
Την προσοχή του κοινού κέρδισαν επίσης και οι τεχνολογικά προηγμένοι λέβητες συμπυκνώσεως φυσικού αερίου ecoTEC της Vaillant, κυρίως ο ecoTEC plus – ένας λέβητα έτοιμος για την εποχή του υδρογόνου! Οι λέβητες αερίου ecoTEC αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για νεόδμητες κατοικίες όσο και για ανακαινίσεις.
Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε βεβαίως και στις Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες της σερβικής εταιρείας Termovent, που ανήκει στο ελβετικό group της Arbonia. Κατάλληλες για κλιματισμό και αερισμό σε ευρύ πεδίο εφαρμογών, όπως χώροι μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, βιομηχανίες, αλλά και ιδανικές για αφύγρανση εσωτερικής πισίνας.