Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » θέρμανσης » ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ: Πολυετής εμπειρία σε τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον

ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ: Πολυετής εμπειρία σε τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον

Η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1973 με έδρα την Πτολεμαϊδα, σε μία έκταση 4.500 τ.μ. Mε βιομηχανικές εγκαταστάσεις 3.200 τ.μ., έχει ένα προηγμένο εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης, εφαρμόζοντας τεχνολογία που καθιστά τα προϊόντα της φιλικά προς το περιβάλλον.
Κατασκευάζει είδη θέρμανσης και εξειδικευμένες μεταλλικές κατασκευές για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών και βιομηχανικών πελατών σε όλη την Ευρώπη, καθώς εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015, πρότυπα ΕΝ και πιστοποιήσεις CE.
Τα προϊόντα της Kombi έχουν επιλεχθεί από τους ενεργειακούς επιθεωρητές στα προγράμματα «Εξοικονομώ-κατ’οίκον» I + II και επιπλέον μπορούν να επιλεχθούν και στο «Εξοικονομώ-αυτονομώ» 2020.
Η σειρά των προϊόντων της περιλαμβάνει:
• Λέβητες στερεών καυσίμων (ξύλου μπρικέτας).
• Λέβητες βιομάζας (πέλλετ, woodchip, πυρηνόξυλου, κουκουτσιών κλπ).
• Λέβητες πετρελαίου και αερίου.
• Ενεργειακά τζάκια νερού.
• Αερολέβητες στερεών καυσίμων, βιομάζας, πετρελαίου και αερίου.
• Ηλιακή θέρμανση.


Έχει άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό του απαρτίζεται από έμπιστους και αφοσιωμένους εργαζόμενους, οι οποίοι παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στηριζόμενοι στη φιλοσοφία ότι «η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα είναι εξίσου σημαντική».
Χάρη σε όλα τα παραπάνω, έχει κτίσει μία άψογη φήμη που διαρκεί πάνω από 45 χρόνια. Καθώς έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στον τομέα της, παρέχει εξειδίκευση και στόχος της είναι η συνεχής ανάπτυξη νέων προϊοντων-υπηρεσιών.
Τέλος, η παρατεταμένη επαγγελματική δραστηριότητα σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, έχουν αναπτύξει πιστή σχέση με τους προμηθευτές, συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας, σε Ευρώπη (Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, Σερβία, Αυστρία, Ρωσία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία κ.α.) και σε χώρες εκτός, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, η Ινδία και η Παλαιστίνη.


Η πολυετής εμπειρία και μακρόχρονη παρουσία μας στην Ελληνική όσο και την διεθνή αγορά μας έχει δώσει την δυνατότητα να αναπτύξουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που αφορά:
• Οικιακή θέρμανση (με ποικιλία καυσίμων και δυνατότητα επιλογής και εναλλαγής καυσίμων).
• Βιομηχανική θέρμανση (με λέβητες ή αέρολέβητες στερεών καυσίμων).
• Αγροτικές εφαρμογές θέρμανσης και ξήρανσης. (θερμοκήπια, ξηραντήρια).
• Ειδικές εφαρμογές (αερολέβητες για γήπεδα τένις, γραμμές παραγωγής pellet, καυστήρες για λέβητες ατμού).
Τα προϊόντα Kombi έχουν εγγύηση και πλήρη υποστήριξη σε ανταλλακτικά και υπηρεσίες για όλο το εύρος της γκάμας της.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως θέρμανσης