Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » ΟΒΥΕ » «Θα διαφυλάξω τον κλάδο»

«Θα διαφυλάξω τον κλάδο»

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της ΟΒΥΕ, Αριστοτέλη Παπακονδύλη
Συνάδελφοι,
Δεν συνηθίζω να στέλνω επιστολές στον κλαδικό τύπο, όμως νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω όλους.
Πρωτίστως, για τη συμμετοχή σας στην πρόσφατη εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΟΒΥΕ. Επίσης να σας ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε να υπερψηφίσετε την παρατάξη της ΑΔΕΚΥ και εμένα να με ανακηρύξετε πλειοψηφώντα σύμβουλο.
Συνάδελφοι, αυτό για εμένα είναι πολύ τιμητικό. Ταυτόχρονα όμως μεγαλώνει και η ευθύνη μου προς εσάς, προς όλους τους συναδέλφους όλης της χώρας, όλων των παρατάξεων.
Ως Αριστοτέλης Παπακονδύλης, δηλώνω ότι θα συνεχίσω να δουλεύω ακατάπαυστα προς για το συμφέρον του κλάδου όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να υποκύψω πουθενά και σε κανέναν, χωρίς καμία κομματική παρεμβολή, καθαρά και τίμια.
Συνάδελφοι, είμαι στα συνδικαλιστικά δρώμενα από το 1975. Το 1978 εκλέχτηκα σύμβουλος σε όργανο του κλάδου.
Έχω ζήσει πάρα πολλές εκλογικές διαδικασίες. Οι εκλογές ήταν για τον κλάδο γιορτή. Με αντιπαραθέσεις που όμως είχαν ουσία και οδηγούσαν σε αποφάσεις που βοηθούσαν τον κλάδο.
Αυτές οι εκλογές διεξήχθηκαν σε καλό επίπεδο. Αλλά όμως τα πολιτικά κόμματα έκαναν έντονη την παρουσία τους, έκαναν πιέσεις στα παρασκήνια.
Το κόμματα στα συνδικαλιστικά όργανα δεν ωφελούν, δημιουργούν απογοητεύσεις και αποστρατεύουν αγνούς συναδέλφους. Επίσης θέλω να ζητήσω από τους σεβαστούς και αγαπητούς συναδέλφους συνταξιούχους να μην αναμειγνύονται στα εκλογικά.
Την ευθύνη για την εκλογή των συναδέλφων την έχουν οι ενεργοί συνάδελφοι.
Συνάδελφοι, πρέπει να σταματήσουμε τις έξωθεν παρεμβολές.
Εγώ ως Αριστοτέλης Παπακονδύλης και ως πρόεδρος της ΟΒΥΕ θα διαφυλάξω τον κλάδο από όλα αυτά και θα αγωνιστώ για το επάγγελμά μας όσο καλύτερα μπορώ.
Συναδελφικά
Αριστοτέλης Παπακονδύλης
πρόεδρος της ΟΒΥΕ