Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ύδρευσης - Αποχέτευσης » TEUCO: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΤΙΖΑΙΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ

TEUCO: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΤΙΖΑΙΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ

teuco 2.jpg

Οι νέες στήλες ντους της Teuco προσφέρουν ενέργεια και χαλάρωση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους
Η Teuco, μία εταιρία που δίνει πάντα έμφαση στην έρευνα και την τεχνολογική καινοτομία, παρουσίασε τις στήλες ντους P546/7 κατά τη διάρκεια της έκθεσης Cersaie 2007, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μπολώνια της Ιταλίας. Πρόκειται για δύο νέα μοντέλα, ημι-ενσωματωμένα στον τοίχο, που προσφέρουν ευκολία και προσιτή άνεση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους, χωρίς να στερούνται του άψογου ντιζάιν. Το μοντέλο P546 έχει σχεδιαστεί για το ντους, ενώ το P547 προορίζεται για χρήση σε μπανιέρα.
teuco 2.jpgΟι νέες στήλες ντους P546 και P547, φέρουν τη σχεδιαστική υπογραφή των Angeletti και Ruzza, και στοχεύουν στην ενίσχυση της σειράς των προϊόντων της Teuco, η οποία απευθύνεται σε καταναλωτές που ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για το ντιζάιν. Το πλεονέκτημα αυτών των μοντέλων είναι ότι δεν είναι ογκώδη, κάτι που τα καθιστά φιλικά προς το χρήστη και επιτρέπουν την ελευθερία κινήσεων μέσα στο ντους.
Επιπλέον, χάρη σε ένα καινοτόμο σύστημα εγκατάστασης, μπορείτε να χτίσετε και να κρύψετε το πίσω μέρος της κολώνας ντους στον τοίχο, δημιουργώντας μεγαλύτερη άνεση χώρου μέσα στο ντους.
Τα μοντέλα P546 και P547 ικανοποιούν την ανάγκη των καταναλωτών για ευελιξία και κομψότητα που προσφέρεται μέσα από το εκλεπτυσμένο και μινιμαλιστικό ντιζάιν και το ευρύ φάσμα των λύσεων για μεγαλύτερη άνεση.
Τα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν 4 τζέτ για υδρομασάζ, έναν φυσητήρα μεγάλου μεγέθους για ευχάριστο εφέ «βροχής» και το ντους χειρός που εφαρμόζει στη μεταλλική εσοχή που βρίσκεται στον τοίχο. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα σας δίνουν την ευκαιρία να επιλέξετε μεταξύ ενός θερμοστατικού και ενός μονού μείκτη νερού, ενώ η επιλογή των διαφόρων ειδών υδρομασάζ γίνεται εύκολα και πρακτικά. Όλα αυτά τα καινοτόμα στοιχεία ενισχύουν την αξία των στηλών ντους μεταμορφώνοντάς τες σε ένα μοντέρνο, άνετο και εύχρηστο σύστημα με πολύ κομψό σχέδιο.
Τα μοντέλα P546 και P547, όπως και οι υπόλοιπες στήλες ντους της Teuco, έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν όλες τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών, μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα ακόμη και σε μπάνια με περιορισμένους χώρους, ενώ η τιμή τους είναι απολύτως προσιτή.