Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Κλιματισμού » Τέσσερις λόγοι για να χρησιμοποιήσετε κλιματιστικό LG για τη θέρμανση του σπιτιού

Τέσσερις λόγοι για να χρησιμοποιήσετε κλιματιστικό LG για τη θέρμανση του σπιτιού

Ιδανική ατμόσφαιρα, υγιεινό περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας υπό τον έλεγχό σας

Πολλοί καταναλωτές λανθασμένα πιστεύουν ότι η χρήση κλιματιστικού είναι μια πολυτελής απόλαυση που μπορούν να χαρούν μόνο το καλοκαίρι. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η λειτουργία ενός κλιματιστικού LG είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός, αλλά και οικονομικός τρόπος για τον έλεγχο των εσωτερικών θερμοκρασιών, τόσο για την ψύξη όσο και για τη θέρμανση ενός χώρου. Τα οικιακά κλιματιστικά της σειράς Artcool Inverter Mirror του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics είναι τόσο αποτελεσματικά στο να ζεσταίνουν τα σπίτια, που μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμη και μια εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης.


Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των κλιματιστικώνArtcool Inverter Mirror series συμπεριλαμβάνονται και τα παρακάτω τέσσερα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν την ιδανική επιλογή για τη θέρμανση του σπιτιού σας:
1. Ο Dual Inverter Compressor™ με 10 χρόνια εγγύηση συμπιεστής τους εγγυάται ιδανικά επίπεδα ψύξης – θέρμανσης, ανεξαρτήτως εποχής, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών συνθηκών. Επιπλέον, χάρη στη δεκαετή εγγύηση του, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει εγγυημένες αποδόσεις για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα .
2. Η λειτουργία LG Active Energy Control σας δίνει τη δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να ελέγχετε την ενέργεια που καταναλώνετε, και να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας ρυθμίζοντάς την σε τρία επίπεδα (80%, 60%, 40%). Μειώστε λοιπόν την κατανάλωση ενέργειας και τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος με αποτελεσματικότερη θέρμανση.
3. Η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού, αφαιρεί την υγρασία από το εσωτερικό του κλιματιστικού, αποφεύγοντας έτσι τις ενοχλητικές μυρωδιές και την συγκέντρωση σωματιδίων. Επίσης, χάρη στη λειτουργία UVnano™, ο ανεμιστήρας της μονάδας απολυμαίνεται με φωτισμό LED UV, που απομακρύνει τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99% , ενώ ο ιονιστής Plasmaster™ προσθέτει ένα έξτρα τείχος προστασίας, αρωματίζοντας παράλληλα και το χώρο.
4. Τέλος, χάρη στην έξυπνη εφαρμογή LG ThinQ™ και την διευρυμένη συνδεσιμότητα της σειράς Mirror, μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την κατανάλωσή ή να το θέσετε σε λειτουργία εξ αποστάσεως πανεύκολα.
Όλες αυτές οι λειτουργίες και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τον κομψό σχεδιασμό Artcool, που διατηρεί την υψηλή αισθητική κάθε χώρου, χάρη στο κατοπτρικό γυαλί που ανακλά τον περιβάλλοντα χώρο, κάνοντας το κλιματιστικό μέρος του δωματίου.