Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Xenia 2023 » ΤΕΜΑΚ ΑΕ: Ολοκληρωμένες λύσεις με συστήματα υψηλής ποιότητας στην επεξεργασία νερού

ΤΕΜΑΚ ΑΕ: Ολοκληρωμένες λύσεις με συστήματα υψηλής ποιότητας στην επεξεργασία νερού

Η “ΤΕΜΑΚ Α.Ε.” βραβευμένη ελληνική εταιρεία, από το 1980 μελέτα, σχεδιάζει, παράγει, εγκαθιστά και υποστηρίζει μετά την πώληση Συστήματα Επεξεργασίας Νερού.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO45001:2018 και ISO 13485:2016 και συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης, διαθέτοντας ποιοτικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τη βιομηχανία, ναυτιλία, νοσοκομεία-κλινικές, δημόσιο τομέα και τουρισμό.


Η έκθεση ”Xenia” με το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και διαχείρισης αποτελεί σύμμαχο της αποστολή μας, η οποία είναι να διαθέτουμε με επιτυχία :
• Ολοκληρωμένες λύσεις με συστήματα υψηλής ποιότητας, στην επεξεργασία νερού.
• Λύσεις με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας στα δίκτυα ρευστών(βάνες, κινητήρες, είδη ατμού, εναλλάκτες κ.τ.λ.).
Η “ΤΕΜΑΚ Α.Ε.” συμμετέχει κάθε χρόνο δυναμικά, απευθυνόμενη σε επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μικρών καταλυμάτων, καθώς και σε πιστοποιημένους υδραυλικούς, εγκαταστάτες και κατασκευαστές. Όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερό μας είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά συστήματα αφαλάτωσης, αποσκλήρυνσης, φίλτρανση, χλωρίωσης, ακόμα και λύσεις για την κατοικία και την εστίαση.
Η επισκεψιμότητα στην έκθεση ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και τα μηνύματα που καταγράψαμε ήταν πολύ σημαντικά. Το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών της έκθεσης, είχε σκοπό να λύσουμε κάθε απορία και να σχεδιάσουμε με γνώμονα τις ανάγκες της επιχείρησης καθώς είναι η ιδανικότερη περίοδος για την εγκατάσταση των συστημάτων επεξεργασίας νερού, ώστε να είναι προετοιμασμένοι έγκαιρα πριν την απαιτητική τουριστική περίοδο.
Οι πελάτες εμπιστεύονται την ΤΕΜΑΚ καθώς είναι καταξιωμένη στην Ελληνική και Διεθνή Αγορά με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, με εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού οι οποίες λειτουργούν σε καθημερινή βάση με φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Xenia 2023