Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » Τεχνικοεμπορικό σεμινάριο Thermoprosopsis

Τεχνικοεμπορικό σεμινάριο Thermoprosopsis

Το πρώτο τεχνικοεμπορικό σεμινάριο του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων «THERMOPROSOPSIS» για το 2007, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.
Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε για δεύτερη φορά, υλοποιήθηκε στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας των εταιριών KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε. και Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. για την προώθηση του συστήματος «THERMOPROSOPSIS», το οποίο συνδυάζει υλικά των δύο εταιριών και με τη συμμετοχή εμπορικών συνεργατών τους από όλη την Ελλάδα.

Το επόμενο σεμινάριο για το 2007 θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2007. Στόχος των τεχνικοεμπορικών σεμιναρίων είναι η κατάρτιση των ενασχολούμενων με τις πωλήσεις (εμπόρων, πωλητών), ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται τεχνικά σεμινάρια για εφαρμοστές γυψοσανίδας, σοβατζήδες και ελαιοχρωματιστές, στο κέντρο εκπαίδευσης της KNAUF στο Στάνο Αμφιλοχίας. THERMOPROSOPSIS (Θερμοπρόσοψις) σημαίνει προστασία και μόνωση της εξωτερικής όψης κτιρίου με σοβά και διογκωμένη πολυστερίνη, ώστε να μην υπάρχει απώλεια θερμότητας το χειμώνα και να διατηρείται το εσωτερικό του κτιρίου δροσερό το καλοκαίρι. Παράλληλα εξασφαλίζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός αξιόπιστου, χωρίς ρηγματώσεις, στεγανού και διαπνέοντος εξωτερικού επιχρίσματος, το οποίο συντηρείται εύκολα μόνο με ένα βάψιμο κάθε 15 – 20 χρόνια.