Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Τεχνικό σεμινάριο του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης με την εταιρία Ν. Σαπουντζής ΑΕ

Τεχνικό σεμινάριο του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης με την εταιρία Ν. Σαπουντζής ΑΕ

Με τη συμμετοχή 200 συναδέλφων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/5/2008 το τεχνικό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρία Ν. Σαπουντζής ΑΕ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του γερμανικού οίκου Grohe στην Ελλάδα.
Το σεμινάριο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Φιλίππειον, με τα εξής θέματα:
α) Νέα προϊόντα Grohe και εφαρμογές.
β) Οικονομία και επεξεργασία νερού.
Οι συνάδελφοι παρακολούθησαν το σεμινάριο με μεγάλο ενδιαφέρον και την παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρίας. Μετά το τέλος του σεμιναρίου ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του ξενοδοχείου. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου, ευχαριστεί την εταιρία Ν. Σαπουντζής ΑΕ για την άψογη διοργάνωση του σεμιναρίου και τη συνεργασία.
Αιμοδοσία
Την Κυριακή 18/5/2008 πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία των μελών του Συνδέσμου, με τη συμμετοχή 30 συναδέλφων, στο κτίριο της Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου παρακαλεί θερμά όλους τους συναδέλφους που μπορούν να δώσουν αίμα, να προσέρχονται στο κτίριο της Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συνδέσμου.