Αρχική » Αφιερώματα » Καπνοδόχοι-Καπναγωγοί 2021 » ΤΕCHNOMETAL HELLAS: Καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις σε συστήματα απαγωγής καυσαερίων

ΤΕCHNOMETAL HELLAS: Καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις σε συστήματα απαγωγής καυσαερίων

Με σεβασμό στον συνεργάτη η “TECHNOMETAL HELLAS” από την ίδρυση της το μακρινό 1973 ως “Γενική Λευκοσιδηρουργική Μακεδονίας’’ έως σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της δόμησης με διάφορα προϊόντα όπως πίνακες υδροληψίας, μεταλλικά εξαρτήματα στέγης, διάτρητες ταινίες στήριξης (τσέρκια), καπνοδόχους κλπ.
Οι συνεχείς επενδύσεις της “TECHNOMETAL HELLAS” σε τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά κυρίως σε ανθρώπινο δυναμικό έδωσε την δυνατότητα κατασκευής και διάθεσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό ποιοτικών προϊόντων που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις δόμησης.
Με καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις βρίσκεται στις πρώτες γραμμές παραγωγής συστημάτων απαγωγής καυσαερίων (καπνοδόχων) στην Ελλάδα.
Με συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα και με κέντρα διάθεσης στο κεντρικό εργοστάσιο της “TECHNOMETAL HELLAS” στην Θεσσαλονίκη και στο υποκατάστημα “AIRDUCT HELLAS” στην Αθήνα τα προϊόντα της ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η εξωστρέφεια της εταιρείας αποτυπώνεται και στην διείσδυσή της στην παγκόσμια αγορά πλησιάζοντας το 60% του τζίρου σε εξαγωγές.
Εμείς στην “TECHNOMETAL HELLAS” είμαστε περήφανοι για ότι καταφέραμε και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μας για βελτιστοποίηση των υπηρεσιών και προϊόντων μας.