Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Τεχνική παρουσίαση της ΤΙΕΜΜΕ από το Σύνδεσμο Αδειούχων Εγκαταστατών Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου

Τεχνική παρουσίαση της ΤΙΕΜΜΕ από το Σύνδεσμο Αδειούχων Εγκαταστατών Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου

Την Τετάρτη 11 Μαίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τεχνική παρουσίαση στο ξενοδοχείο CAPSIS HOTEL που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αδειούχων Εγκαταστατών Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με την ΤΙΕΜΜΕ. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID-19, η συμμετοχή των συνάδελφων ήταν μεγάλη.

Ακολούθησε μια ενημερωτική ομιλία κατά την οποία ο τεχνικός διευθυντής της ΤΙΕΜΜΕ Παπαμαυρος Δικαίος ενημέρωσε για τα νέα υλικά, τα συστήματα και τις μεθόδους που αφορούν τις εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού χαμηλού ύψους και αδράνειας.
Επιπλέον έκανε λόγο για καινούργια συστήματα και εγκαταστάσεις ύδρευσης υψηλής υγιεινής που έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του νερού μέσα σε αυτές. Στην παρουσίαση ερωτήθηκαν και απαντήθηκαν προβληματισμοί καθώς διατυπώθηκαν και ιδέες που αφορούσαν τα νέα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης. Όλοι οι υδραυλικοί ενωμένοι μπορούμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς και να ευημερήσουμε ενισχύοντας παράλληλα το σωματείο μας.
Τo Δ.Σ.
O πρόεδρος, Ηρακλής Δαριβιανάκης
Ο γραμματέας, Γεώργιος Τσιμπίνος

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι