Αρχική » ΧΑΡΤΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ » Συντηρητές-Εγκαταστάτες Καυστήρων Αττικής

Συντηρητές-Εγκαταστάτες Καυστήρων Αττικής

(Αν αναζητάτε υδραυλικούς στην Αττική, κάντε κλικ εδώ)

 

Οι συντηρητές-εγκαταστάτες καυστήρωνπου υπάρχουν στην Αττική, με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνά τους, είναι τοποθετημένοι στην ακριβή τοποθεσία τους, στις γαλάζιες σταγόνες που εμφανίζονται στον χάρτη της Google παρακάτω _εκτός από την Αθήνα (έχει δικό της χάρτη)
Μικραίνοντας τον χάρτη (με διαδοχικά κλικ στο -) θα εμφανιστούν περισσότερες περιοχές (Πειραιάς, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, κτλ) και περισσότεροι συντηρητές-εγκαταστάτες καυστήρων της Αττικής. Επισημαίνουμε ότι όλοι οι  επαγγελματίες που αναφέρονται στον κατάλογό μας είναι αδειούχοι, έχουν λάβει δηλαδή άδεια ασκήσεως επαγγέλματος συντηρητή από τη Διευθυνση Βιομηχανίας και Εμπορίου (Τμήμα Βιομηχανίας) της νομαρχίας στην οποία υπάγονται.
Μετά, με διπλό κλικ στην περιοχή που σας ενδιαφέρει,
(ή με κλικ στο +) θα μπορείτε να αραιώσετε τις σταγόνες, αν υπάρχουν πολλοί συντηρητές-εγκαταστάτες καυστήρων στην ίδια περιοχή της Αττικής και οι γαλάζιες σταγόνες αλληλοκαλύπτονται.

Μπορείτε επίσης να κατευθυνθείτε στην περιοχή της Αττικής που σας ενδιαφέρει να βρείτε συντηρητή, σπρώχνοντας τον χάρτη με το χέρι που εμφανίζεται όταν ακουμπάτε το ποντίκι πάνω του.