Συνεταιρισμός Υδραυλικών Άρτας: Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων

• Στις 13 Ιανουαρίου 2019, ο Συνεταιρισμός Υδραυλικών Άρτας, πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας στο ξενοδοχείο «Ορίζοντες», στο χωριό Πραμάντα Ιωαννίνων. Σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο, οι συνέταιροι καθώς και το προσωπικό του Συνεταιρισμού, μαζί με τις οικογένειές τους, γευμάτισαν και έκοψαν την πίτα.


• Στις 31 του ίδιου μήνα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των ιδρυτών του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Άρτας, οι οποίοι το 1983 αποφάσισαν την δημιουργία του. Στην ίδια εκδήλωση πραγματοιποιήθηκε και η κλήρωση της λαχειοφόρου που διοργάνωσε ο Συνεταιρισμός προς τιμήν των πελατών του.
Σε μία συγκινητική συνάντηση μεταξύ των, συνταξιούχων πλέον, ιδρυτών του Συνεταιρισμού και των συνεχιστών του, που επί 36 χρόνια προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, προσφέρθηκαν πλακέτες στους τιμώμενους ιδρυτές, οι οποίοι θυμήθηκαν τις πρώτες, δύσκολες εποχές αλλά και τις καλές που ακολούθησαν. Ο πρόεδρος, Αναστ. Σβεντζούρης, τους

καλωσόρισε στους χώρους όπου εκείνοι, για πολλά χρόνια, έδιναν την καθημερινή τους παρουσία και τους ευχαρίστησε που δημιούργησαν μια επιχείρηση, η οποία μπορεί και σήμερα να συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Στο τέλος της εκδήλωσης, ενώπιον συμβολαιογράφου, κληρώθηκαν τα μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου που ξεκίνησε από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, τιμώντας την προτίμηση των πελατών του Συνεταιρισμού.
• Ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με την εταιρεία «Αφοί Μαντουρέκα»
Στις 6 Φεβρουαρίου, ο Συνεταιρισμός σε συνεργασία με την εταιρεία «Αφοί Μαντουρέκα», διοργάνωσε στο κατάστημά του ενημερωτική ημερίδα, με θέμα την νέα τεχνολογία ενδοδαπέδειας θέρμανσης ξηράς δόμησης του οίκου RBM.

Πολλοί επαγγελματίες του Κλάδου τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους: Επαγγελματίες συνάδελφοι υδραυλικοί αλλά και πολλοί μηχανικοί, έδωσαν το «παρών», μένοντας εντυπωσιασμένοι από την τεχνολογική εξέλιξη στο συγκεκριμένο σύστημα θέρμανσης και δροσισμού. Δεν έλειψαν οι ερωτήσεις και η επικοδομητική κουβέντα που ακολούθησαν την ενημέρωση, με τον κύριο ομιλητή, κ. Αλέξανδρο Μαντουρέκα, να εμφανίζεται ιδιαίτερα «διαβασμένος» και να δίνει τεκμηριωμένες απαντήσεις, καλύπτωντας όλο το φάσμα αποριών των παρευρισκομένων.