Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Συνεργασία της Υδάτωρ Α.Ε. με την Itron Inc.

Συνεργασία της Υδάτωρ Α.Ε. με την Itron Inc.

Η Υδάτωρ Α.Ε. και η Itron Inc., συνεχίζουν δυναμικά την επιτυχημένη συνεργασία τους μέσω του προγράμματος συνεργατών «Itron Engage Channel Partner Program», παρέχοντας καινοτόμες λύσεις για τη βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων, μεταξύ των οποίων η φορητή συσκευή συλλογής και διαχείρισης δεδομένων μέτρησης Temetra και το SaaS λογισμικό διαxείρισης δεδομένων υδρομέτρησης Emmysys.


Οι δύο εταιρείες, με κοινό όραμα για ένα αειφόρο μέλλον, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αναβάθμιση του αστικού -και όχι μόνο- τοπίου, μέσω χρήσης συστημάτων ελέγχου και μέτρησης ορθολογικής κατανάλωσης του πολυτιμότερου αγαθού μας, του Νερού.
Η Υδάτωρ, κορυφαίος προμηθευτής λύσεων διαχείρισης νερού και λυμάτων, υποστηρίζει από το 1969, δήμους, επιχειρήσεις και ιδιώτες με προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αποδοτικότητας. Ανταποκρινόμενη στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αστικοποίησης, φροντίζει να καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της, βελτιώνοντας την ίδια στιγμή, τις δραστηριότητές της προς όφελος του περιβάλλοντος. Η Υδάτωρ, ως υπερήφανος συνεργάτης της Itron, αξιοποιεί τη μοναδική τεχνογνωσία της αμερικανικής εταιρείας, διανμέμοντας στην ελληνική αγορά νέες τεχνολογίες υδρομέτρησης.
Η Itron, με δραστηριότητα σε πάνω από 100 χώρες και έδρα στην Ουάσιγκτον των Η.Π.Α., θεωρείται ηγέτης στο «Βιομηχανικό Διαδίκτυο των Πραγμάτων» (Industrial Internet of Things – IIoT), καινοτομώντας ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι ΔΕΚΟ, οι δήμοι και οι πόλεις συνολικά, διαχειρίζονται την ενέργεια και το νερό. Με δεκαετίες εμπειρίας στον Κλάδο και συνεχείς επενδύσεις, η Itron έχει αναπτύξει το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο συσκευών, «έξυπνων» δικτύων, λογισμικού και υπηρεσιών, με σκοπό να προσφέρει λύσεις υψηλής αποτελεσματικότητας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις