Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Συνέδριο Grundfos για θέματα αντλιών γεωτρήσεων

Συνέδριο Grundfos για θέματα αντλιών γεωτρήσεων

grundfos a.jpg

grundfos a.jpgΤον περασμένο Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το ετήσιο συνέδριο για θέματα αντλιών γεωτρήσεων στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Παιανία. Στο συνέδριο συμμετείχαν συνεργάτες της Grundfos που εξειδικεύονται στις επαγγελματικές εφαρμογές αντλιών γεωτρήσεων για αρδεύσεις, δημοτικά και κοινοτικά υδραγωγεία κλπ.
Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της Grundfos στους ηλεκτροκινητήρες και τις υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων.
Επίσημος προσκεκλημένος από πλευράς Grundfos Group ήταν ο κ. Jorgen Bach, εξειδικευμένος μηχανικός και εκπαιδευτής, με μεγάλη εμπειρία στις υποβρύχιες αντλίες και τις εγκαταστάσεις τους.
Το συνέδριο αυτό έχει όμως και μια ιδιαιτερότητα: την αμφίδρομη επικοινωνία και συνεργασία με τη μητρική εταιρία, τη Grundfos Δανίας.
Συγκεκριμένα, η Grundfos, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς της για την πληρέστερη δυνατή ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών της, είχε παρουσιάσει στο αντίστοιχο συνέδριο του 2006, το πρωτότυπο δημοφιλούς προϊόντος της.
Είχε τότε ζητήσει τη γνώμη και τις παρατηρήσεις των συνεργατών της Grundfos Ελλάς για το σχεδιαζόμενο νέο προϊόν. Ένα χρόνο μετά, η Grundfos είχε φέτος τη χαρά να παρουσιάσει το νέο τελειωμένο πλέον προϊόν που έχει ενσωματωμένες όλες τις απαιτήσεις και υποδείξεις που είχαν συνεισφέρει οι συμμετέχοντες πέρυσι. Επιβεβαιώνεται έτσι στην πράξη η συνέπεια της Grundfos απέναντι στις βασικές αξίες της για υπευθυνότητα, προνοητικότητα και καινοτομία.