Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Σύνδεσμος Φλώρινας: Επενδύει στη γνώση και βραβεύει τους αριστεύσαντες μαθητές του ΟΑΕΔ

Σύνδεσμος Φλώρινας: Επενδύει στη γνώση και βραβεύει τους αριστεύσαντες μαθητές του ΟΑΕΔ

florina 3.jpg

Ο Σύνδεσμος Φλώρινας επενδύει στη γνώση και βρίσκεται δίπλα στους μαθητές της σχολής θερμοϋδραυλικών του ΟΑΕΔ.
Την επισήμανση αυτή έκανε ο πρόεδρος του συνδέσμου Σάββας Σαπαλίδης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της κοπής πίτας των σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ, βραβεύοντας παράλληλα, για λογαριασμό του Συνδέσμου, το μαθητή Γιάννη Τουμανίδη που πέρασε στα ΤΕΙ.
Ο συν. Σάββας Σαπαλίδης τόνισε στην ομιλία του:
«Επίσημοι προσκεκλημένοι, κύριε διευθυντά, αγαπητοί μαθητές.
Με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση να παραβρεθούμε σήμερα στην εκδήλωση απονομής αριστείων.
Εκ μέρους του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών, σας εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή πρόοδο στις σπουδές σας.
Ο Σύνδεσμός μας, πιστός στις δεσμεύσεις του για καλή συνεργασία με τη σχολή μαθητείας ΟΑΕΔ, έρχεται σήμερα να βραβεύσει έναν από τους μαθητές που αρίστευσαν.

florina 3.jpg

 

 

 

Ο πατέρας (δεξιά) του σπουδαστή Γιάννη Τουμανίδη που εισήχθη στα ΤΕΙ, παραλαμβάνει από τον πρόεδρο του συνδέσμου Φλώρινας το χρηματικό βραβείο για  την εισαγωγή του στη σχολή

 

 


Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της μόρφωσης. Για το λόγο αυτό επιμορφώνουμε συνεχώς τα μέλη μας με πολλά τεχνικά σεμινάρια.
Αγαπητοί μαθητές,
Η εποχή που ο υδραυλικός χρειαζόταν ένα καλέμι και ένα κάβουρα πέρασε. Σήμερα όλα τα τεχνικά επαγγέλματα έχουν εξελιχτεί σε επιστήμη. Χρειάζεται λοιπόν αδιάκοπη μελέτη και μεγάλη προσπάθεια. Εσείς οι μαθητές της σχολής ΟΑΕΔ, έχετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, έναντι των άλλων τεχνικών σχολών. Το πλεονέκτημα αυτό είναι η εφαρμογή θεωρίας και πράξης, και μόνο με το συνδυασμό αυτό μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.
Εκμεταλλευτείτε σωστά τα χρόνια που φοιτάται στη σχολή. Η εποχή είναι ιδιαίτερα απαιτητική, και χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις. Το επάγγελμα του θερμοϋδραυλικού είναι κατοχυρωμένο από την πολιτεία με το Π.Δ. 38/91.
Διασφαλίζει τα εργασιακά δικαιώματα των αδειούχων υδραυλικών και προστατεύει τον καταναλωτή, δημιουργώντας σχέσεις αξιοπιστίας.
Ο σύνδεσμός μας, δίνει καθημερινά τον αγώνα του, ώστε να προστατευτεί ο καταναλωτής από την παράνομη εργασία, διασφαλίζοντας έτσι εργασία για τους αδειούχους υδραυλικούς, οι οποίοι με τη σειρά τους προσφέρουν υπηρεσίες με ποιότητα και εγγύηση.
Να είστε σίγουροι ότι ο σύνδεσμος υδραυλικών θα είναι πάντα δίπλα σας. Η σημερινή εκδήλωση είναι μόνο η αρχή. Τακτικές  συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα για κοινά προβλήματα και οτιδήποτε άλλο προκύψει.
Δεσμευόμαστε πως ο σύνδεσμός μας κάθε χρόνο θα βραβεύει τον πρώτο μαθητή. Καθηγητές και μαθητές της σχολής θα προσκαλούνται σε ημερίδες και τεχνικά σεμινάρια που θα διοργανώνει ο σύνδεσμός μας. Θα κάνουμε προσπάθεια ώστε οι τελειόφοιτοι της σχολής να στελεχώνονται με προτεραιότητα από τα συνεργεία των μελών του συνδέσμου, για να αποκτήσουν γρήγορα την άδεια του υδραυλικού. Ακόμη θα κάνουμε προσπάθεια μέσω  των εταιριών του κλάδου αλλά και του συνδέσμου να οργανώσουμε τα εργαστήρια με νέα υλικά που τυχόν έχετε έλλειψη. Θα κάνουμε πρόταση προς τη διεύθυνση της σχολής, να μεταφέρονται οι μαθητές σε χώρους εργασίας, όπου εφαρμόζονται καινοτόμες εγκαταστάσεις.
Όπως βλέπετε λοιπόν αγαπητοί μαθητέςς ο σύνδεσμός μας έχει τη διάθεση να σας βοηθήσει.
Σας καλούμε λοιπόν δίπλα μας, να επισκέπτεστε τα γραφεία του συνδέσμου μας, και να τα θεωρείτε δικά σας.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το διευθυντή τη σχολής κ. Ταμπάκη για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια ανεβάζοντας  το επίπεδο της σχολής του ΟΑΕΔ και ο σύνδεσμός μας θα σταθεί αρωγός σε κάθε του προσπάθεια.
Σας ευχαριστώ».