Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Συνάντηση «Προμηθέα» με μηχανικούς της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Συνάντηση «Προμηθέα» με μηχανικούς της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Διαδικτυακή συνάντηση με μηχανικούς της ΕΔΑ ΘΕΣΣ πραγματοποίησε ο Συνδεσμος της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την παρουσίαση του επαγγέλματος αλλά και ενημέρωση σχετικά με την σωστή έκδοση του φύλλου ελέγχου καυσαερίων. Σε σχετικό δελτίο τύπου του Συνδέσμου, αναφέρεται:
«Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της καλής συνεργασίας μας με την ΕΔΑ Θεσσ. (Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας), βρεθήκαμε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να υποδεχτούμε στον σύνδεσμο αντιπροσωπεία μηχανικών από τα γραφεία της Θεσσαλονίκης και να συνδεθούμε μέσω internet με μηχανικούς από την ΕΔΑ Θεσσαλίας. Έγινε μία παρουσίαση του επαγγελματία τεχνικού καύσης και η σωστή έκδοση του φύλλου καυσαερίων.
Ήταν και η «πρώτη» παρουσίαση από τον Προμηθέα διαδικτυακά όπως είχαμε ανακοινώσει πριν λίγους μήνες. Από τα μέσα Μαίου ξεκινάνε σεμινάρια στα γραφεία του συνδέσμου, τα οποία θα μπορούν με φυσική παρουσία ή μέσω teams να τα παρακολουθούν και να συμμετέχουν συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα.
Μας εξέπληξε ευχάριστα η άμεση ανταπόκριση όλων των εταιρειών να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στα γραφεία μας, βάζοντας μας το δύσκολο έργο να βρούμε ημερομηνίες διοργάνωσης εντός δύο μηνών.
Προσπαθούμε καθημερινά το διοικητικό του συνδέσμου για την καλύτερη ενημέρωση και επαγγελματική κατάρτιση των μελών.
Ο πρόεδρος
Κωνσταντίνος Σπανουδάκης»

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σωματεία