Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » ΟΒΥΕ » Συνάντηση «εργασίας» του προέδρου της ΟΒΥΕ Δ. Βαργιάμη με στελέχη της εταιρείας GRUNDFOS

Συνάντηση «εργασίας» του προέδρου της ΟΒΥΕ Δ. Βαργιάμη με στελέχη της εταιρείας GRUNDFOS

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, συνάντηση «εργασίας» του προέδρου του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ, κ. Δημητρίου Βαργιάμη με στελέχη της GRUNDFOS, κατόπιν αιτήματος της εταιρείας και ειδικότερα του διευθυντή- συντονιστή για τις χώρες της Μεσογείου – project Manager Joao Marinho με έδρα την Πορτογαλία.


Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, καλωσόρισε τα στελέχη της GRUNDFOS, mr. Joao Marinho & κ. Διαμαντή Χατζηδιαμαντή, Μηχανολόγο Μηχανικό(Ε.Μ.Π) στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα.
Στη συνέχεια και ύστερα από αίτημα του project Manager Mr. Joao Marinho, ο πρόεδρος ενημέρωσε τα στελέχη της GRUNDFOS για τη δομή, και τις δράσεις της Ομοσπονδίας ιδιαίτερα σε σχέση με την εκπαίδευση, αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας, που αποτελεί επίκαιρο και μείζον θέμα σε όλη την Ευρώπη.
Τα στελέχη της GRUNDFOS εξέφρασαν την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους από την αναλυτική και εξειδικευμένη ενημέρωση του προέδρου της ΟΒΥΕ, τόσο σε τεχνικό, όσο και σε θεωρητικό επίπεδο, ενώ, παράλληλα ο mr. Joao Marinho υπογράμμισε την επιθυμία της GRUNDFOS για διεύρυνση της συνεργασία των δυο πλευρών.
Αμφότεροι «δεσμεύθηκαν» για νέες συναντήσεις και συνεργασία.