Αρχική » Επικαιρότητα » Συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Σχετικά με τις συνδέσεις των κατοικιών με το δίκτυο του φυσικού αερίου

Μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Φλώρινας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, όπου συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος κ. Δημ. Βαργιάμης, ο δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Νικόλαος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ κ.κ. Γιώργος Καββαθάς και Δημήτρης Βαργιάμης, όπως και το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών και Κλιματιστικών Έργων Ν. Φλώρινας με τον πρόεδρό του κ. Παντελή Δαϊρετζή.


Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία των μελών του Συνδέσμου υδραυλικών με τον Δήμο Φλώρινας όσον αφορά τις συνδέσεις των κατοικιών με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος συμφώνησαν πως οι εργασίες του φυσικού αερίου πρέπει να γίνουν από τους τοπικούς υδραυλικούς. Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ Δημ. Βαργιάμης, δήλωσε ότι το έργο θα στηριχθεί από την πλευρά της Ομοσπονδίας όσον αφορά την παροχή τεχνογνωσίας. Αξίζει να σημειωθεί πώς το έργο είναι 100% χρηματοδοτούμενο, ακόμα και στους επιτοίχιους λέβητες αερίου.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην όλη αυτή προσπάθεια, υπογραμμίζοντας ότι τα έργα είναι μεγάλα, όταν γίνονται από τον τόπο για τον τόπο.