Συνάντηση διοίκησης Συνδέσμου Τρικάλων με την ΕΔΑ Θεσσαλίας στην 84η ΔΕΘ

Ευχάριστα νέα για την εγκατάσταση του φυσικού αερίου σε Πύλη-Μουζάκι και την επέκταση σε Τρίκαλα-Καλαμπάκα

Στο περίπτερο της ΕΔΑ Θεσσαλίας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων, Νίκος Βαλομάνδρας, ο γραμματέας Δημήτρης Καλαντζής και το μέλος Γιώργος Μίσιος, όπου και είχαν συνάντηση και συνομιλία με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ Θεσσαλίας, Λεωνίδα Μπακούρα, την διευθύντρια Έφη Καλογήρου και άλλα στελέχη της εταιρείας, σχετικά με την εγκατάσταση και επέκταση του φυσικού αερίου σε περιοχές του νομού Τρικάλων.


Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν από τους υπευθύνους της εταιρείας, το προσεχές διάστημα και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Ιανουάριο θα γίνει η εγκατάσταση του φυσικού αερίου στις περιοχές της Πύλης και του Μουζακίου, ενώ έχει ήδη δρομολογηθεί η επέκταση του σε συνοικισμούς των Τρικάλων όπως το Ριζαριό και σε πολλές ακόμα οδούς της Καλαμπάκας και στο Καστράκι, καθώς υπάρχουν πολλές αιτήσεις από ξενοδοχειακές μονάδες.
Μάλιστα το προσεχές διάστημα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση στο ξενοδοχείο του Μουζακίου «Μουζάκι Παλλάς», με συνέντευξη τύπου και σχετική ενημέρωση για όλες τις νέες δράσεις της εταιρείας στο νομό Τρικάλων.
Επίσης, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 έχει προγραμματιστεί γι’ αυτό τον σκοπό, συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων με το νέο Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων, Θοδωρή Αλέκο.