Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Συμβουλές από την LG για αποδοτική χρήση των οικιακών κλιματιστικών και την προστασία από τον COVID-19

Συμβουλές από την LG για αποδοτική χρήση των οικιακών κλιματιστικών και την προστασία από τον COVID-19

Για πιο σωστή και ασφαλή χρήση με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και ισχυρές επιδόσεις
Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις οικιακού κλιματισμού, οι οποίες είναι ιδανικές για την ψύξη και θέρμανση οποιουδήποτε χώρου. Iδιαίτερα την χειμερινή περίοδο, η χρήση των κλιματιστικών είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί ζεστός κάθε χώρος έχοντας παράλληλα χαμηλό ενεργειακό κόστος.


Όσο η βιομηχανία HVAC υιοθετεί και εξελίσσει μεθόδους και πρακτικές για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τα κλιματιστικά σε κάθε χώρο.
Παρακάτω, η LG παρουσιάζει μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση των κλιματιστικών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19:
• Σε όσες περιπτώσεις είναι εφικτό, καλό θα ήταν να αποφεύγεται η χρήση κλιματιστικού σε εγκαταστάσεις με ασθενείς COVID-19. Ο εκάστοτε χώρος, θα πρέπει να απολυμαίνεται σχολαστικά και να γίνεται πάντα χρήση μάσκας μέσα σε αυτόν.
Αποφύγετε να βρίσκεστε σε άμεση επαφή με την ροή αέρα του κλιματιστικού. Επιπλέον, μπορείτε να χαμηλώσετε τη δύναμη με την οποία εξέρχεται ο αέρας από το κλιματιστικό, ώστε να μειωθεί η διασπορά επιβλαβών αεροσωματιδίων.
Αερίστε συχνά τον χώρο για να αποφύγετε την ανακύκλωση του αέρα. Ανοίξτε τα παράθυρα ή εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τον εξαερισμό, αν είναι διαθέσιμος, για να μεταφερθεί φρέσκος εξωτερικός αέρας.
Καθαρίστε ή αντικαταστήστε τακτικά τα φίλτρα του κλιματιστικού, φροντίζοντας πάντα να γίνεται με χρήση γαντιών και μάσκας. Η αλλαγή των φίλτρων συμβάλει σημαντικά τόσο στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του κλιματιστικού, όσο και στον καθαρό αέρα. Φυσικά, δε θα πρέπει ποτέ να παραλείπεται το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών μετά το τέλος της διαδικασίας.
Επιλέξτε το κατάλληλο κλιματιστικό που έχει την απόδοση που χρειάζεται ο χώρος σας στη δυσμενέστερη συνθήκη (δηλαδή τη χαμηλότερη εξωτερική θερμοκρασία). Χάρη στην τεχνολογία Inverter και σε ειδικές λειτουργίες, όπως ο Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας, η μονάδα θα προσαρμόζει την απόδοση της (και την κατανάλωσή της αντίστοιχα) στις υπόλοιπες θερμοκρασίες.
Τα μοντέλα οικιακών κλιματιστικών της LG αποτελούνται από τις σειρές ArtCool και Dual Cool. Όλα τα μοντέλα των παραπάνω σειρών εγγυώνται εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας μειώνοντας το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού ενώ μέσω της λειτουργίας ‘Ενεργού Ελέγχου Ενέργειας’ (Active Energy Control), οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τα επίπεδα απόδοσης για περαιτέρω εξοικονόμηση. Επιπλέον τα κλιματιστικά της σειράς Dual Cool με Air Purification, διαθέτουν ένα σύστημα καθαρισμού 2-σε-1, το οποίο μπορεί να φιλτράρει τον αέρα από μικροσκοπική σκόνη, μικρόβια και ρύπους μεγέθους PM 1.0.
Επίσης, διαθέτουν 10ετή εγγύηση του συμπιεστή και πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’ σύμφωνα με την οποία πετυχαίνουν άριστες επιδόσεις, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις