Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Συμμετοχή της Interplast σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού

Συμμετοχή της Interplast σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού

Η Interplast είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο της που συμμετέχει ανελλιπώς  από το 2000 σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού καταφέρνοντας να ισχυροποιήσει την θέση της έναντι στον ανταγωνισμό και να δραστηριοποιείται εντονότερα και αποτελεσματικότερα σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλον τον κόσμο.
Στην προσπάθεια ανάπτυξης της εξαγωγικής της δραστηριότητας, η εταιρία συμμετείχε φέτος σε 5 εκθέσεις του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα:
• 6-10/3/2007: "ISH",  Φρανκφούρτη, Γερμανία.
• 3-6/4/2007: "MOSBUILD", Μόσχα, Ρωσία.
• 11-15/4/2007: "TRADE FAIR", Βελιγράδι, Σερβία.
• 17-21/4/2007: "ROM-THERM", Βουκουρέστι, Ρουμανία.
• 14-19/5/2007: "CONSTRU-MAT", Βαρκελώνη, Ισπανία.
Κάθε μία συμμετοχή ξεχωριστά είχε το δικό της ενδιαφέρον ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την εταιρία. Έτσι, η Interplast όχι μόνο καταφέρνει να εισχωρεί σε νέες αγορές αλλά παράλληλα να διαφημίζει τα ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα εκτός συνόρων. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρία ήδη κατέχει 17 διεθνείς πιστοποιήσεις όσον αφορά τις μηχανικές αντοχές των προϊόντων της αλλά και την καταλληλότητα τους στο πόσιμα νερό από τα γερμανικά ινστιτούτα SKZ, DVGW, MPA-NRW, από το βρετανικό WRAS, το ισπανικό AENOR, το καναδέζικο CSA και το Ουκρανικό SEPROKIIVBUD PROEKT.
Τέλος, η Interplast θα συμμετέχει στην διεθνή έκθεση “The Big 5 Show” στο Ντουμπάι από 25-29/11/2007 που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο και θεωρείται δικαίως μία από τις κυριότερες και σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου για τις χώρες της Μέσης Ανατολής.