Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Συμμετοχή της «Ενέργειας» στην έκθεση φυσικού αερίου στην Τεχνόπολη

Συμμετοχή της «Ενέργειας» στην έκθεση φυσικού αερίου στην Τεχνόπολη

energeia34.jpg

energeia34.jpgΗ εταιρία ΕΝΕΡΓΕΙΑ συμμετείχε στην 1η έκθεση φυσικού αερίου που διοργάνωσε ο Δήμος της Αθήνας μαζί με την εταιρία Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε. στον πολυχώρο της Τεχνοπόλης στο Γκάζι, απο 4 έως 6/11/08. Η έκθεση είχε τον τίτλο «Το αέριο χθές, το αέριο σήμερα».
Η εταιρία παρουσίασε με επιτυχία:
• Την πλήρη γκάμα προϊόντων καύσης και θέρμανσης πετρελαίου και αερίου του κορυφαίου κατασκευαστή WEISHAUPT και πιο συγκεκριμένα καυστήρων για οικιακή και βιομηχανική χρήση, λεβήτων συμπύκνωσης επίτοιχων και επιδαπέδιων καθώς και boiler.
• Τις μοναδικές γεωθερμικές αντλίες με απευθείας καύση αερίου καθώς και τις αντλίες θερμότητας απορρόφησης με απευθείας καύση αερίου της εταιρείας ROBUR.
• Τα εξαρτήματα και ειδικούς καυστήρες αερίου της εταιρίας KROMSCHROEDER.
energeia51.jpg
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ υποδέχθηκε και ξενάγησε στο περίπτερό της αρκετούς επαγγελματίες και συνεργάτες του χώρου αλλά και αρκετούς καταναλωτές που ενδιαφέρθηκαν για το φυσικό αέριο και τα πλεονεκτήματα στην χρήση του με τους υψηλής τεχνολογίας καυστήρες της Weishaupt.
Τον Δήμαρχο Αθήνας Ν. Κακλαμάνη ξενάγησε προσωπικά στο περίπτερο της εταιρίας ο ιδρυτής της ΕΝΕΡΓΕΙΑ Θ. Σαπουνάς. Ο Κακλαμάνης έδειξε ενδιαφέρον για τις επίτοιχες και επιδαπέδιες μονάδες της Weishaupt καθώς και τις γεωθερμικές αντλίες της Robur και ευχήθηκε στον Θ. Σαπουνά κάθε επιτυχία στην πορεία της εταιρίας.
Η «Ενέργεια» ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Ν. Κακλαμάνη και τους διοργανωτές για την πρόσκληση για συμμετοχή στην έκθεση και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του Δήμου και της Πολιτείας να προωθήσει το φυσικό αέριο και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας στους καταναλωτές. Παράλληλα δηλώνει ότι με μεγάλη χαρά θα υποστηρίξει το έργο τους.