Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Συμμετοχή του ΝΕΣΥΘΕΡΜ στη «2η Δράση προβολής Εξοικονομώ – αυτονομώ»

Συμμετοχή του ΝΕΣΥΘΕΡΜ στη «2η Δράση προβολής Εξοικονομώ – αυτονομώ»

Στις 3, 4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η «2η Δράση προβολής Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας. Η «Δράση Εξοικονομώ – Αυτονομώ» είναι η πρώτη διοργάνωση, η οποία μέσα από οργανωμένες πενθήμερες εκδηλώσεις, επιδιώκει να φέρει σε άμεση επαφή καταναλωτές της Π.Ε. Λάρισας με τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο, καθώς και έμπειρους τεχνικούς.


Σκοπός της δράσης είναι να προσφέρει έναν οικονομικό και άκρως αποδοτικό τρόπο προβολής των προϊόντων – εμπορευμάτων των επιχειρήσεων, έτσι ώστε κάθε ευρώ που δαπανάται να αποδίδει τα μέγιστα.
Στην «Δράση Εξοικονομώ – Αυτονομώ» συμμετείχαν με οργανωμένα περίπτερα, εταιρείες που κατασκευάζουν ή εμπορεύονται ολοκληρωμένα, σύγχρονα και οικονομικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας στους τομείς θέρμανσης και ψύξης, μόνωσης και στεγάνωσης, αλλά και τις νέες τεχνολογίες που καθιστούν μια οικία αυτόνομη και «έξυπνη».
Ο «Υδρώ-ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ.» στηρίζοντας παρόμοιες δράσεις, συμμετείχε στην παραπάνω έκθεση και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θερμοϋδραυλικών Λάρισας στο περίπτερο τους, ενημέρωσε τους ενδιαφερομένους τόσο για τα συστήματα θέρμανσης και τις δυνατότητες του Συνεταιρισμού, όσο και για το ρόλο και την σπουδαιότητα του Συνδέσμου των θερμοϋδραυλικών στην σωστή και πιστοποιημένη εργασία των μελών του.