Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Στον «CC-Booster» της Wilo, το βραβείο «προϊόν της χρονιάς 2008»

Στον «CC-Booster» της Wilo, το βραβείο «προϊόν της χρονιάς 2008»

wilo.jpg

Το κέρδισε σε διαγωνισμό δύο βρετανικών περιοδικών για προϊόντα με τις υψηλότερες αποδόσεις και καινοτομίες στα κτιριακά συστήματα
Ο πίνακας “CC-Booster” (“Comfort Controller”) ψηφίστηκε προϊόν της χρονιάς για το 2008, στα Βραβεία Κτιριακών Συστημάτων που απονεμήθηκαν στο Λονδίνο. Διαθέτει το πρωτοποριακό προγραμματισμένο λειτουργικό ελέγχου για την διαχείριση πιεστικών συγκροτημάτων του ειδικού στην κατασκευή αντλιών Wilo AG, με έδρα το Ντόρτμουντ. Το φημισμένο Βραβείο Κτιριακών Συστημάτων καθιερώθηκε από δύο Βρετανικά εμπορικά περιοδικά με θέμα τα κτιριακά συστήματα, το “Building Services Journal” και το “Electrical & Mechanical Contractor”. Τώρα πια στον ενδέκατο χρόνο του θεσμού, η ειδική επιτροπή αξιολόγησης επιβραβεύει προϊόντα σε 17 διαφορετικές κατηγορίες προβάλλοντας τις υψηλότερες αποδόσεις και τις καινοτομίες εταιριών στα κτιριακά συστήματα.
Υπήρξε μια καινοτομία αυτή την χρονιά: Για πρώτη φορά ζητήθηκε από τους αναγνώστες των δύο περιοδικών να προτείνουν αυτοί το προϊόν που πίστευαν ότι είχε τη μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα τους. Τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν ποιο προϊόν αναζωογόνησε τον τομέα των κτιριακών συστημάτων. Έπειτα από έναν «καυτό ανταγωνισμό» όπως τον αποκάλεσαν οι διοργανωτές, ο “CC-Booster” της Wilo πέτυχε και κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο για το «Προϊόν της Χρονιάς 2008».
wilo.jpg

Ο πίνακας διαχείρισης “CC-Booster” κέρδισε το βραβείο του Προϊόντος της Χρονιάς 2008 στα Βραβεία Κτιριακών Συστημάτων στο Λονδίνο. Το βραβείο παραδόθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Wilo UK, κ. Stuart Herritty, και στον Διευθυντή Πωλήσεων κ. Dan Wild. Από αριστερά προς τα δεξιά: Andy Pearson, εκδότης του περιοδικού Building Services Journal, Jon Snow, παρουσιαστής και υπεύθυνος της βραδιάς, Dan Wild Διευθυντής Πωλήσεων της Wilo UK, Stuart Herritty, Διευθύνων Σύμβουλος της Wilo UK, Adrian Barrick, ο Διευθύνων του group Opus Building Services που ήταν και χορηγός της βραδιάς και ο Andrew Brister, εκδότης του περιοδικού Electrical & Mechanical Contractor.

Ο “CC-Booster” ελέγχει έως και έξι αντλίες ενός πιεστικού συγκροτήματος με σύστημα πλήρους αυτοματισμού. Την καρδιά του συστήματος αποτελεί το ειδικά προγραμματισμένο όργανο ελέγχου (SPS) της Wilo, το οποίο ελέγχει την ταχύτητα της βασικής αντλίας μέσω ρυθμιστή συχνοτήτων και ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τις υπόλοιπες αντλίες ανάλογα με το φορτίο όταν αυτό απαιτείται. Οι αντλίες λειτουργούν με αθόρυβο τρόπο, εξοικονομώντας ενέργεια. Η μακρόχρονη εμπειρία της Wilo στον έλεγχο αντλητικών συστημάτων αποδεικνύεται στον προγραμματισμό που εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία και παρακολούθηση αλγορίθμων. Μια πολυχρηστική οθόνη αφής πάνω στην πόρτα της καμπίνας των διακοπτών συγκεντρώνει τις λειτουργίες του “CC-Booster”. Επιπρόσθετα μπορεί να αποτελέσει μέρος του κεντρικού συστήματος ελέγχου του κτιρίου με τη βοήθεια διαθέσιμων περιφερειακών modules κατά περίπτωση
Τα πιεστικά συγκροτήματα χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία πόσιμου νερού, νερού για πυρόσβεση και για την διαχείριση περιφερειακών κυκλωμάτων ζεστού νερού ή νερού χρήσης σε μεγαλύτερα κτιριακά συγκροτήματα όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία και κτίρια γραφείων καθώς και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ειδικότερα στην περιοχή του ευρύτερου Λονδίνου και στην Νοτιοανατολική Αγγλία τα συστήματα της Wilo βρίσκουν εφαρμογή, ειδικά σε έναν μεγάλο αριθμό έργων που αφορούν ουρανοξύστες.
Η τελετή του Βραβείου Κτιριακών Συστημάτων 2008 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο London Grosvenor House. Το βραβείο παραδόθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Wilo UK κ. Stuart Herritty, και στον Διευθυντή Πωλήσεων κ. Dan Wild. “Αυτό το βραβείο,” λέει ο Stuart Herritty, “αποτελεί μια απόδειξη της ποιότητας που διακρίνει την ομάδα που εργάζεται στην εταιρία, όπως και της ποιότητας που διακρίνει τα προϊόντα της Wilo”.